Neler Yeni

Valorant iyi oynamama rağmen rank atlayamıyorum

NespaY

80+ Silver
Hocam sıkı aim rutinim var aimim gayet iyi fakat bronz elodan çıkamıyorum. 1 el yeniyorsam, 2 el yeniliyorum. Karşıya smorf geliyo bizim takıma afk geliyor. Bir çıkış yolu olmalı bence.
Yok hocam ya mikrofonsuz çok zor rank çıkmak şu oyunda info aşırı önemli, chatten info olmaz.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Tr girmeyin, ben çok çok çok mükemmel bir oyuncu olmadığım halde Stockholm serverinde Ascendant'a kadar çıktım.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
hocam her şey kill değil oyun bilgisi fasa fiso bide hocam iyiyseniz kesinlikle yükselirsiniz

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ensar ÖZDEN
Hocam sıkı aim rutinim var aimim gayet iyi fakat bronz elodan çıkamıyorum. 1 el yeniyorsam, 2 el yeniliyorum. Karşıya smorf geliyo bizim takıma afk geliyor. Bir çıkış yolu olmalı bence.
Görmemişim. Takım bulmanız lazım. Sürekli aynı kişilerle girerek kendinizi gelistirebilir. Comp yapabilirsiniz

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Beta'dan beri oynuyorum yaşadıklarım:
İlk hesabımı kastım bronz - gümüş arası gidip geliyordu rankım. Hiç unutmam karşıya gümüş geldi diye korktuğum bile olurdu :D Neyse sonra arkadaşlar ile kasa kasa zar zor altına çıktım. Onlarla oynamayınca geri düşüyordum gümüşe. Valorant'ı oynamayı beceremediğimi düşünüp 2 hafta saldım oyunu. 2 hafta sonra yeni hesap açtım, rekabeti etkinleştirdim. İlk 5 maçın yanlış hatırlamıyorsam 4'ünü yendim ve ilk elomu elmasa verdi. O zaman bayağı mutlu olmuştum çünkü gümüşten çıkamayan biri nasıl elmas olabilirdi? Discord'dan sağlam takım buldum elmas 3 oldum. Tek kasmaya başladım ve immo oldum.
Kısacası yeni hesap açmak bir seçenek olabilir, takım bulmak yardımcı olabilir. Bir süre ara verebilirsin.
Yapmaman gerekenler:
Sürekli ranked girmek
Koçluk satın almak (para israfı)
Hile
Toxiclik
Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,524
Üyeler