Neler Yeni

valorant kalıcı uzaklastırma

Bay Çene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammet Emin Yiğider
uzun zamandır fps oyunlarından uzaktım(4-5 ay kadar).bu 4 5 ay da bi tek arada rainbow girmistim.uzun süre sonra artık oynayacak bişey bulamadıgımdan fps oyunlarına geri dönmeye karar verip cs başladım.cs yide 1 2 hafta oynadıktan sonra dün gece valorant indirdim.hesap açtım,oyuna girdim,başlangıçtaki öğretici kısmını geçtim ve derecesiz girdim.derecesiz girdikten sonra macın ortalarında hileci bulundu diye kırmızı ekran cıktı.Ve bana val 5 yazıyordu sanırsam ama baktım val 5 bağlantı hatasıymıs sanırsam val 61 hata kodu alıyorum.Cihaz banı yemedim sadece hesap banı yedim.Diğer gün yani bugün yeni hesap açıp tekrar girdim,tekrar eğitimi tamamladım ve derecesiz başlattım.Oyunun yine ortalarında aynı şey oldu.Bunun olma sebebi ne olabilir ?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
supporta yaz.

Bay Çene

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammet Emin Yiğider
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunun ilk çıktığı zamanlarda support hem hızlı hemde kendileri cevap veriyorlardı.Ama 4-5 ay önce support hem 1-2 günde hemde botlarla cevap vermeye başladı.Şuan bu durumun düzeltildiğini düşünmüyorum,düzeltilebileceğinide pek düşünmüyorum.Sonuç olarak oyuncu sayısı gün geçtikce artıyor.

Top Bottom