Var bro, bot falan mesaj atmıştır. Daha 3 gün önce yaptım ben.demin bilet gönderdim bana öyle bir hakkım olmadığını söylediler yükseltilmiş hiçbir kaplamayı iade edemezmişim
Var bro, bot falan mesaj atmıştır. Daha 3 gün önce yaptım ben.demin bilet gönderdim bana öyle bir hakkım olmadığını söylediler yükseltilmiş hiçbir kaplamayı iade edemezmişim
evet bot anında dönüş yaptı böyle bir hakkımın olduğunu ve iade talebimin yerine getirilmesini rica ettim bakalım geri dönüş yapacağım mesaj gelinceVar bro, bot falan mesaj atmıştır. Daha 3 gün önce yaptım ben.
Yukarıdaki linke basıp giriş yapsana, orda direkt iade edilebilir ürünleri listeliyor.evet bot anında dönüş yaptı böyle bir hakkımın olduğunu ve iade talebimin yerine getirilmesini rica ettim bakalım geri dönüş yapacağım mesaj gelince
Bence yapılır bende baktım yağmacıyı iade edebilsem ederdim.Peki rp ler iade olucakmı
Vede sizce yapayimmi
Şu an oyunda iade edebileceğin bir içeriğe sahip değilsin! diyor orada daYukarıdaki linke basıp giriş yapsana, orda direkt iade edilebilir ürünleri listeliyor.
Alalı 3 ayı geçti mi?Şu an oyunda iade edebileceğin bir içeriğe sahip değilsin! diyor orada da
hayır max 2 hafta olduAlalı 3 ayı geçti mi?
Bro 2 gün önce yaptım direkt riotun attığı mail:hayır max 2 hafta oldu
tamamdır o zaman bekleyelim daha hiçbir şekilde iade talebinde bulunmadım valoranttaBro 2 gün önce yaptım direkt riotun attığı mail:
Alıntıyı görüntüle
1 evetBeyler selamlar ben valo da ilk kaos Vandal almıştım sonra markete yağmacı Vandal geldi onuda aldım şimdi kaosun yüzüne bakmıyorum ama fullemistim ve daha hiç silah ifadesi yapmadım 22 lvl im zaten ben şimdi aklımda 4 soru var
1) kaos u iade edince bana kaosun aldığım vp tutarı mı iade oluyor
2) fullemek için harcadığım 30 rp de iade olucakmı
3) kaisu bırakıp bu champions 23 almak mantıklı mı
4) bu silah ifadeyi bir daha sonra yapabilirmiyim
Yok ya ben kaosu sevmedim1 evet
2 evet
3 hayır ben ikisini de aldım kaos daha çok zevk veriyo ama sana kalmış
4 sanmıyorum