Neler Yeni

Valorant Kaynaklı Bilgisayar Donması

112Tilt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Ünal
Merhaba. Bilgisayarımı kapatırken, yeniden başlatırken veya oyun oynarken bilgisayarımda tamamen donmalar yaşıyordum ilk başta anlayamadım araştırdığım her türlü çözümü denedim fakat olmadı. Sonrasında bu kapanmama ve donma sorunlarının Valorant'a her girdiğimde olduğunun tespitini yaptım yaklaşık 3 gün boyunca hiç girmedim bu süre zarfında bilgisayarımda bahsettiğim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Olay Görüntüleyicide fotoğraflarda olduğu gibi bu hata ile karşılaşıyorum ve oyun içerisinde de belli bir süre sonra Van 185 hatası alıyorum hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Bu hata ile daha önce karşılaştınız mı veya çözümünü biliyor musunuz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Ek olarak tüm Driver'larım güncel ve sistemden yaptığım testlerde herhangi bir donanım sorunu ile karşılaşmadım.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-15 010431.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-15 010431.png
    89.5 KB · Hit: 11
  • Ekran görüntüsü 2025-04-15 010442.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-15 010442.png
    96 KB · Hit: 8
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Yuzarsef
kardom bu vanguard yüzünden olan bişi yanlış hatırlamıosam onu (vanguardı) kaldırıp tekrar kurup el ile başlatma yapman lazım ben öyle hallettiydim hizmetlerden vangurad ı otomatik başlatmayı engelle el ile başlat tekrar kurduktan sonra

112Tilt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardom bu vanguard yüzünden olan bişi yanlış hatırlamıosam onu (vanguardı) kaldırıp tekrar kurup el ile başlatma yapman lazım ben öyle hallettiydim hizmetlerden vangurad ı otomatik başlatmayı engelle el ile başlat tekrar kurduktan sonra
En kısa zamanda deneyeceğim saat geç olduğu için şu an denemeyeceğim fakat tavsiyeniz için teşekkürler. Beni huzursuz eden sisteme böyle etki yaratması zaten valorantı eğlencesine arkadaşlarımla vakit geçirmek için oynuyorum daha çok CS odaklı bir oyuncuyum ben de sorunun vanguard kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Yuzarsef
En kısa zamanda deneyeceğim saat geç olduğu için şu an denemeyeceğim fakat tavsiyeniz için teşekkürler. Beni huzursuz eden sisteme böyle etki yaratması zaten valorantı eğlencesine arkadaşlarımla vakit geçirmek için oynuyorum daha çok CS odaklı bir oyuncuyum ben de sorunun vanguard kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
vangurad dan kardom olmazsa bana yaz tekrar halledek kardo

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Yuzarsef
Dediğinizi yaptım fakat herhangi bir sonuç alamadım çok ilginç bir durum cidden.
aga antivirüs programı olarak ne kullanıyorsun? Eğer sadece defender varsa vanguard ın güvenlik duvarını geçmesine izin verir misin? Birde görev zamanlayıcısından vanguardı kladırsana bi

Top Bottom