Neler Yeni

Valorant Küfürden Dava Yer miyim?

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
kanka iyilik meleği ayaklarına yatmayın çok komik ve optimist duruyor bir çok insan bu oyunda hakaret veya küfür savuruyor karşı taraf hakaret ettiyse arkadaşın eli armut toplamıyor ki adam s4l4k demis zaten biri sana hakaret ettikten sonra he tm eyw diyip geçemiyorsun
Bu tarz oyunlarda sürekli hakaret içeren sözler söylendi ve her defasında seviyemi koruyup sustururum ki doğru olanda bu diye düşünüyorum. Karşılıklı hakaret çok saçma bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Susturma özelliği var diye adam bana ne dese haklı mı yani
Hayır haklı değil, terbiyesizlik yapıyor sende onu duymamak için susturacaksın sadece olay bundan ibaret :)

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Susturma özelliği var diye adam bana ne dese haklı mı yani
evet kankacıgım adam sana sövsün hakaret etsin ama sen sustur tamam mi yoksa etik kuralları dışına çıkar ve ahlaksız olursun :(

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
Bu tarz oyunlarda sürekli hakaret içeren sözler söylendi ve her defasında seviyemi koruyup sustururum ki doğru olanda bu diye düşünüyorum. Karşılıklı hakaret çok saçma bir şey

Hayır haklı değil, terbiyesizlik yapıyor sende onu duymamak için susturacaksın sadece olay bundan ibaret :)
Ya bağırdığı için çok sinirlendim bide dereceli olmadığı için hoparlördeydi ses ablam falan duydu bende aşağıdan bir küfür ettim buna abartma falan diye

Ya bağırdığı için çok sinirlendim bide dereceli olmadığı için hoparlördeydi ses ablam falan duydu bende aşağıdan bir küfür ettim buna abartma falan diye
Sanki e spor macindayiz bu kadar ciddi olup sinirlenmeye ne gerek var

Ryrel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Salim
kanka iyilik meleği ayaklarına yatmayın çok komik ve optimist duruyor bir çok insan bu oyunda hakaret veya küfür savuruyor karşı taraf hakaret ettiyse arkadaşın eli armut toplamıyor ki adam s4l4k demis zaten biri sana hakaret ettikten sonra he tm eyw diyip geçemiyorsun
oyun bu iyilik melekliğiyle alakası yok susturup geçmek lazım ama herkes egosuna yenik düşebiliyor tabi

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
yaşın küçük anladığım kadarıyla bu tarz şeylerde dava etmez kimse şansını çok zorlarsan ve çok uğraşırsa eder ama çok düşük ihtimal zaten etse de bir şey çıkmaz max para cezası. ama şuan etmez korkma her ederim diyen etse davalar bitmez valorant bilgileri vermdeiği sürece kimse seni bulamaz zaten

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
oyun bu iyilik melekliğiyle alakası yok susturup geçmek lazım ama herkes egosuna yenik düşebiliyor tabi
kanka sanarsın hayatını mevlana polyanna biçiminde geçirmişsin hakaret veya küfür aldığında susturmayı ''egoya yenik düşmemek'' olarak nitelendiriyorsun bu foruma girdigim zaman muhtelemen günlük hayatinda mislini yapan insanların forumda böyle ahkam kesilmesi çok ironik tamam en ahlaklı ve egosunu koruyan sizsiniz

Bu tip şeylerden Korkuyorsan niye küfür ediyorsun

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
Bu tip şeylerden Korkuyorsan niye küfür ediyorsun
Hakaret etti yazdım yukarda bir okusaydin keşke ayrica her oyunda sana küfür edeni dava mi ediceksin çok saçma yani sonuçta o küfürü sana edince gerçekten onu yapmış olmuyo dediğim gibi normalde etmem zaten ama adam saçma sapan bir yerde saçma sapan konuştu

Ryrel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Salim
kanka sanarsın hayatını mevlana polyanna biçiminde geçirmişsin hakaret veya küfür aldığında susturmayı ''egoya yenik düşmemek'' olarak nitelendiriyorsun bu foruma girdigim zaman muhtelemen günlük hayatinda mislini yapan insanların forumda böyle ahkam kesilmesi çok ironik tamam en ahlaklı ve egosunu koruyan sizsiniz
kankam herkes egosuna yenik düşebiliyor derken küfür etmekten bahsetmiştim sinirlenirsin sen de söversin olur öyle ama susturup geçmek lazım diyorum polyannalık yaptığımı da sanmıyorum iyi günler.

Top Bottom