- Konu Sahibi Konu Sahibi
Susturma özelliği var diye adam bana ne dese haklı mı yaniSusturma özelliğini kullanabiliyorsundur diye düşünüyorum?
Susturma özelliği var diye adam bana ne dese haklı mı yaniSusturma özelliğini kullanabiliyorsundur diye düşünüyorum?
Bu tarz oyunlarda sürekli hakaret içeren sözler söylendi ve her defasında seviyemi koruyup sustururum ki doğru olanda bu diye düşünüyorum. Karşılıklı hakaret çok saçma bir şeykanka iyilik meleği ayaklarına yatmayın çok komik ve optimist duruyor bir çok insan bu oyunda hakaret veya küfür savuruyor karşı taraf hakaret ettiyse arkadaşın eli armut toplamıyor ki adam s4l4k demis zaten biri sana hakaret ettikten sonra he tm eyw diyip geçemiyorsun
Hayır haklı değil, terbiyesizlik yapıyor sende onu duymamak için susturacaksın sadece olay bundan ibaretSusturma özelliği var diye adam bana ne dese haklı mı yani
evet kankacıgım adam sana sövsün hakaret etsin ama sen sustur tamam mi yoksa etik kuralları dışına çıkar ve ahlaksız olursunSusturma özelliği var diye adam bana ne dese haklı mı yani
Ya bağırdığı için çok sinirlendim bide dereceli olmadığı için hoparlördeydi ses ablam falan duydu bende aşağıdan bir küfür ettim buna abartma falan diyeBu tarz oyunlarda sürekli hakaret içeren sözler söylendi ve her defasında seviyemi koruyup sustururum ki doğru olanda bu diye düşünüyorum. Karşılıklı hakaret çok saçma bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır haklı değil, terbiyesizlik yapıyor sende onu duymamak için susturacaksın sadece olay bundan ibaret
Sanki e spor macindayiz bu kadar ciddi olup sinirlenmeye ne gerek varYa bağırdığı için çok sinirlendim bide dereceli olmadığı için hoparlördeydi ses ablam falan duydu bende aşağıdan bir küfür ettim buna abartma falan diye
oyun bu iyilik melekliğiyle alakası yok susturup geçmek lazım ama herkes egosuna yenik düşebiliyor tabikanka iyilik meleği ayaklarına yatmayın çok komik ve optimist duruyor bir çok insan bu oyunda hakaret veya küfür savuruyor karşı taraf hakaret ettiyse arkadaşın eli armut toplamıyor ki adam s4l4k demis zaten biri sana hakaret ettikten sonra he tm eyw diyip geçemiyorsun
kanka sanarsın hayatını mevlana polyanna biçiminde geçirmişsin hakaret veya küfür aldığında susturmayı ''egoya yenik düşmemek'' olarak nitelendiriyorsun bu foruma girdigim zaman muhtelemen günlük hayatinda mislini yapan insanların forumda böyle ahkam kesilmesi çok ironik tamam en ahlaklı ve egosunu koruyan sizsinizoyun bu iyilik melekliğiyle alakası yok susturup geçmek lazım ama herkes egosuna yenik düşebiliyor tabi
?Susalım
Hakaret etti yazdım yukarda bir okusaydin keşke ayrica her oyunda sana küfür edeni dava mi ediceksin çok saçma yani sonuçta o küfürü sana edince gerçekten onu yapmış olmuyo dediğim gibi normalde etmem zaten ama adam saçma sapan bir yerde saçma sapan konuştuBu tip şeylerden Korkuyorsan niye küfür ediyorsun
kankam herkes egosuna yenik düşebiliyor derken küfür etmekten bahsetmiştim sinirlenirsin sen de söversin olur öyle ama susturup geçmek lazım diyorum polyannalık yaptığımı da sanmıyorum iyi günler.kanka sanarsın hayatını mevlana polyanna biçiminde geçirmişsin hakaret veya küfür aldığında susturmayı ''egoya yenik düşmemek'' olarak nitelendiriyorsun bu foruma girdigim zaman muhtelemen günlük hayatinda mislini yapan insanların forumda böyle ahkam kesilmesi çok ironik tamam en ahlaklı ve egosunu koruyan sizsiniz