Dava edicem diyen kimse uğraşmaz genelde çok takmaArkadaşlar biraz sinirlendim ve küfür ettim. Dava edicem falan dedi bir sıkıntı olur mu?
Dava edicem diyen kimse uğraşmaz genelde çok takmaArkadaşlar biraz sinirlendim ve küfür ettim. Dava edicem falan dedi bir sıkıntı olur mu?
Hakaret dahi olsa kanıtlı ise davalı ceza alır. Denk gelmediğiniz için imkansız gelebilir. Çok zor değil sadece bir dilekçeye bakar.Bu davacılarda hep dava ediyo ama hayatında bi tane mahkeme süreci olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Hem yazılı hem de çok büyük değilse imkansız
Bi dava için başvurunca zaten 6 ay sonraya tarih veriyorlar. Birde bir şey oluyor gelmiyorlar erteliyorlar falan.2-3 yıl uğraşmak? Kanıtlı hakaret dosyası tek celsede biter. Davalı cezayı alır. İş uzamaz.
Dava ederse uğraşır durursun... Küfür ederken düşünseydin keşke...Arkadaşlar biraz sinirlendim ve küfür ettim. Dava edicem falan dedi bir sıkıntı olur mu?
Bu tür davalarda aylar yıllar sürmez. Davacı kararlı ise ortada yazılı yada sesli kanıt var ise hemen sonuçlanırGenel olarak çoğu kişi uğraşmaz çünkü dediğin gibi aylar , yıllar sürüyor mahkemeler. Bunun için uğraşmak istemiyor çoğu kişi
Artık etmicem hatta herkesi muteliyorum ama hala titriyorumDava ederse uğraşır durursun... Küfür ederken düşünseydin keşke...
güzel ders olmuş hocam. Çoğu kişi dava etmese bile bu triplere sokmak için dava edicem fln yazıyor zatenArtık etmicem hatta herkesi muteliyorum ama hala titriyorum
bana en son 2021 de seni dava edicem diye 2 yıl oldu hala edemediArkadaşlar biraz sinirlendim ve küfür ettim. Dava edicem falan dedi bir sıkıntı olur mu?
Ayrıca oyundaki karakter ismine küfür etmiştim yani phoenix yazıyordu gizliydi ismi. Küfürü şöyle yazmıştım:güzel ders olmuş hocam. Çoğu kişi dava etmese bile bu triplere sokmak için dava edicem fln yazıyor zaten
hocam gerçek bi isim olmasına gerek yok maçta ki herkesin adı phoenix olsa bile şahsa hakaretten dava hakları var ancak sanmıyorum dava açacağınıAyrıca oyundaki karakter ismine küfür etmiştim yani phoenix yazıyordu gizliydi ismi. Küfürü şöyle yazmıştım:
Ben: Phoenix
Ben: *küfür
Hocam az önce rapor geri bildirimi geldi küfürden dolayıhocam gerçek bi isim olmasına gerek yok maçta ki herkesin adı phoenix olsa bile şahsa hakaretten dava hakları var ancak sanmıyorum dava açacağını