Neler Yeni

Valorant Küfürden dava açılır mı??

CharlesPolat

80+ Bronze
geçen gün dereceli maçıma trolleyen biri geldi. bu arkadaş doğuluydu ve türklere de laf ediyordu sonra bende bu arkadaşa sövdüm ve bazı kötü şeyler söyledim ani sinirle. sonra benden iban istedi 500tl yollayacağım falan dedi vermedim. sonra valoranttan ismimi falan not aldı. dava edeceğim demedi ama ne yapabilir başıma bşr şey gelir mi
Kalemini kırmış hocam geçmiş olsun vasiyet yazmaya şimdiden başla

Clayz

80+ Silver
geçen gün dereceli maçıma trolleyen biri geldi. bu arkadaş doğuluydu ve türklere de laf ediyordu sonra bende bu arkadaşa sövdüm ve bazı kötü şeyler söyledim ani sinirle. sonra benden iban istedi 500tl yollayacağım falan dedi vermedim. sonra valoranttan ismimi falan not aldı. dava edeceğim demedi ama ne yapabilir başıma bşr şey gelir mi
ben sana soyle soylıyım dırek en bataklık lolde hergun en az 3 kısı benı dava edıcegını soyluyor bır seyde olmuyo feede gore kufur edıyorum tabı :D herneyse dava acıp ugrasmak o kadar kolay degıl

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,744
İsim
Gtx 1090Tİ
Oyundan sövmeden sıkıntı oluğunu görmedim hiç ama sosyal medyadan kimseye sövme.

mfm125

80+ Silver
Yani en fazla hagb yersin ama adamın seni avukata verip dava etmesi falan lazım bu da baya uzun bir is.Ama kimseye sövme sert kayaya çarparsan evine yazı gelince görürsün.Bu forumda da vardı hagb yiyen hatırlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mücahit arda
Yani en fazla hagb yersin ama adamın seni avukata verip dava etmesi falan lazım bu da baya uzun bir is.Ama kimseye sövme sert kayaya çarparsan evine yazı gelince görürsün.Bu forumda da vardı hagb yiyen hatırlıyorum
hocam hagb nedir para cezası gbi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyundan sövmeden sıkıntı oluğunu görmedim hiç ama sosyal medyadan kimseye sövme.
sosyal medya çok kullanmıyorum zaten oyunda da çok aktif değilim sadece trolleyince ani sinirle küfrettim adama pişmanım yani

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Ege
Neredeyse 4 yıldır valorant oynuyorum kaç tane küfür ettim saymadım ve hiç bişi olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mücahit arda
Top Bottom