Valorantta küfürden dava yer miyim?

Bu davacılarda hep dava ediyo ama hayatında bi tane mahkeme süreci olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Hem yazılı hem de çok büyük değilse imkansız
Hakaret dahi olsa kanıtlı ise davalı ceza alır. Denk gelmediğiniz için imkansız gelebilir. Çok zor değil sadece bir dilekçeye bakar.

2-3 yıl uğraşmak? Kanıtlı hakaret dosyası tek celsede biter. Davalı cezayı alır. İş uzamaz.
Bi dava için başvurunca zaten 6 ay sonraya tarih veriyorlar. Birde bir şey oluyor gelmiyorlar erteliyorlar falan.

Genel olarak çoğu kişi uğraşmaz çünkü dediğin gibi aylar , yıllar sürüyor mahkemeler. Bunun için uğraşmak istemiyor çoğu kişi
Bu tür davalarda aylar yıllar sürmez. Davacı kararlı ise ortada yazılı yada sesli kanıt var ise hemen sonuçlanır

Geçmiş olsun kardeşim allah kurtarsın

güzel ders olmuş hocam. Çoğu kişi dava etmese bile bu triplere sokmak için dava edicem fln yazıyor zaten
Ayrıca oyundaki karakter ismine küfür etmiştim yani phoenix yazıyordu gizliydi ismi. Küfürü şöyle yazmıştım:

Ben: Phoenix

Ben: *küfür

Ayrıca oyundaki karakter ismine küfür etmiştim yani phoenix yazıyordu gizliydi ismi. Küfürü şöyle yazmıştım:

Ben: Phoenix

Ben: *küfür
hocam gerçek bi isim olmasına gerek yok maçta ki herkesin adı phoenix olsa bile şahsa hakaretten dava hakları var ancak sanmıyorum dava açacağını

Eğer yaşı küçükse davayla falan uğraşmaz şimdiye unutmuştur bile. Ama yaşlı işsiz güçsüz herifin tekiyse mahkemeye falan gider o tipler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,946
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri