Rockstar Games'e Dava Açmak

Kendilerine sorsana bir neden yapmıyorlarmış şimdi iki tarafı da dinlenen lazım tek taraflı gidersek haksızlık olmuş olur 😄

Şu an hepsi CHP'nin belediyelerine çökmek için uğraşıyor. Senin için ayıracak vakitleri yok.

bırak kardeşim değmez allahından bulsunlar sen sakinliğini koru krizi iyi yönet

Dava açma git merkezlerini bas herkesi rehin al mobile çıktı çıktı çıkmadı gerisine ben karışmam de ölümsüzlük hilesi yaz kendine 5 dk ölümsüz ol polis seviyen 6 olacak çünkü lazım olur. Can ve para dolsun istersen aezakmi yazarsın öyle hatırlıyorum. Para ve can spawnlarsın. Zaten korkudan herkes isteğini yerine getirir nuttertools yazmayı da unutma kendine sürekli spawnla mermiler çoğalsın. Lazım olabilir çünkü(!)(troll dostum benim ya sen büyüdünde dava mı aççan sen bakim hanimiş )(!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an hepsi CHP'nin belediyelerine çökmek için uğraşıyor. Senin için ayıracak vakitleri yok.
Ülke yolsuz kaynıyor normaldir

Shitpost

Dava açabilirsin de bu sebepten açamazsın.
o kadar basit değil edmond kardeş. çok güçlü olmak lazım. milyon dolarların olması lazım. laf aramızda konu sahibi züğürtün teki. bırak milyon doları 10 bin dolar çıkmaz cebinden. açtığı davayı kaybeder büyük ihtimal. o yüzden heveslendirmeyin garibi aç davayı kazanırsın diye

Merhaba arkadaşlar selamünaleyküm nasılsınız iyisinizdir umarım benim sorum vardı yardımcı olabilir misiniz ben GTA yapımcısı Rockstar Games'e dava açmak istiyorum açabilir miyim cumhuriyet başsavcılığına gidip Rockstar Games hakkında dava edebilir miyim dava açabilir miyim bu şirket hakkında suç duyurusunda bulunabilir miyim şikayet edebilir miyim savcılığa şimdi gelelim asıl meseleye soruna dava açmamın sebebine dava açmamın sebebi Rockstar Games'in GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları için yayınlamadıkları için arkadaşlar sizde biliyorsunuz GTA 4 GTA 5 kaç yıllık oyun bu oyunlar kaç senesinde yıllında çıktı ama hala popüleriğini koruyor PC platformunda gerçekten iyi durumda ama burada kaç yıl geçmesine rağmen Rockstar Games bir türlü Mobile için port yapmadı resmi olarak bile yayınlamadı bir türlü yapamadılar gittiler bu adamlar GTA 4 GTA 5 Mobile sürümünü port çıkartmadılar hata hiç yapmadılar uğraşmadılar denemediler bile yani benim burada demek istediğim Rockstar Games hakkında cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulunabilir miyim dava açabilir miyim onlara GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları yayınlamadıkları için bu mümkün mü yapılır mı yapılabilir mi burada durum ne olur süreç nasıl işler yol alır burada tam olarak neler olur yaşanır bu durumda Rockstar Games dava açabilir miyim bu durumda hatta ben bunu yapay zekaya bile sormuştum Rockstar Games'e dava açabilir miyim diye gerçekten çok ilginç bir cevap verdi açamazsın dedi yani ben burada tam olarak ne yapabilirim Rockstar Games'e dava açabilir miyim GTA 4 GTA 5 Mobile çıkartmadıkları için bu durumda ne olur burada tam olarak bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar teşekkürler şimdiden. Ben Bunu Yapay Zekaya Sormuştum Rockstar Games'e Dava Açabilirmiyim Diye İlginç Bir Cevap Verdi Nedense Dava Açamasın Dedi
iyyyeeeeeh diye bağıran adam mısın 4q niye her kelimeyi on'ar kez yazdın takıntılı gibi

o kadar basit değil edmond kardeş. çok güçlü olmak lazım. milyon dolarların olması lazım. laf aramızda konu sahibi züğürtün teki. bırak milyon doları 10 bin dolar çıkmaz cebinden. açtığı davayı kaybeder büyük ihtimal. o yüzden heveslendirmeyin garibi aç davayı kazanırsın diye
Kazanmak zor evet de dava açmada bir şey yok şu an git istesen açarsın. Paran olmadığı için 2 saat sonra takipsizlik verir yollarlar seni o ayrı konu 😂

Şaka yapıyorsan komik şaka yapmıyorsan dahada komik😂🤣

okurken beynim yandı türkçede ki paragraf soruları bu kadar zor değil

Geri