Neler Yeni

Valorant kullanılan skin iade edilebilir mi

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
Vandal skini aldım bugün 2 kere ölüm maçı attım skinle ama hiç geliştirme , bitiriş falan açmadım skini rankedda kullansam 14 gün içinde iade edebilir miyim ?

Ekler

• resim_2022-04-10_203750807.png
    resim_2022-04-10_203750807.png
    174.4 KB · Hit: 192

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Vandal skini aldım bugün 2 kere ölüm maçı attım skinle ama hiç geliştirme , bitiriş falan açmadım skini rankedda kullansam 14 gün içinde iade edebilir miyim ?
Kanka görselide atıyorsun adamlar cevaplamış her sorunu neden burdan onay alma düşüncesindesin ?

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka görselide atıyorsun adamlar cevaplamış her sorunu neden burdan onay alma düşüncesindesin ?
2 kere ölüm maçı attım skinle ama satın alma geçmişime bakınca aldığım vandal skinin yanında iade butonu var
iade edilebilir sanırım rankedda girsem yine iade edilebilir mi bunun onayını alma düşüncesindeyim

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
2 kere ölüm maçı attım skinle ama satın alma geçmişime bakınca aldığım vandal skinin yanında iade butonu var
iade edilebilir sanırım rankedda girsem yine iade edilebilir mi bunun onayını alma düşüncesindeyim
İstersen spike hücum oyna 13 gün boyunca fark etmez. 14 gün içinde iade edebilirsin geliştirmediğin sürece.

Dx Muum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstersen spike hücum oyna 13 gün boyunca fark etmez. 14 gün içinde iade edebilirsin geliştirmediğin sürece.
amacım şey ya yarına kadar bekliyeceğim eğer marketime asil yada yağmacı gelirse iade edip onu yağmacı yada asil almak istiyorum birde bir bilgin varsa söyleyebilir misin iade talebi oluşturduğum zaman vp hemen hesabıma geçiyor mu yoksa 24 saat içinde personelin veya botun talebe onay vermesini mi bekliyorum

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,789
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
1 kereye mahsus 14 gün içinde geliştirsen de iade ediyolar

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
amacım şey ya yarına kadar bekliyeceğim eğer marketime asil yada yağmacı gelirse iade edip onu yağmacı yada asil almak istiyorum birde bir bilgin varsa söyleyebilir misin iade talebi oluşturduğum zaman vp hemen hesabıma geçiyor mu yoksa 24 saat içinde personelin veya botun talebe onay vermesini mi bekliyorum
Hemen iade oluyor ücreti

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,789
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
kanka emin misin iade ettiğinde kp yi geri vermiyorlar diye biliyorum ben
Arkadaşım iade etti hatta gelen mesaj şuydu:
Merhabalar,

Kankacım normalde geliştirilen ve kullanılan bir kaplama iade edilemez. Ancak bu seferliğe mahsus hesabını inceledim ve kaplamanı iade ettim. ^^ Umarım yeni kaplaman ile oyun oynarken eğelenebilirsin. ^^

Kendine çok iyi bak. 💕
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlışlıkla satın aldım demiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,797
Üyeler
168,849
Son üye
yılmazzcc