Neler Yeni

Valorant kurucu mail HK

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
Merhabalar. Kurucu mailli hesap alacağım. Kontrol etmek amaçlı kurucu mail olduğunu öğrenmek için welcome mesajını aratmamız yeterlidir değil mi ? Varsa o epostanın içi nasıl gözüküyor ? Kurucu mailli hesabınız varsa bi SS atma şansınız var mıdır ?

El-Turco

80+ Bronze
direk riot yazıp aratın
Mesaj otomatik birleştirildi:

D0D9F60D-22A0-47B7-85B6-D3FADCF892FD.jpeg

Zeclas.

80+ Bronze
Merhabalar. Kurucu mailli hesap alacağım. Kontrol etmek amaçlı kurucu mail olduğunu öğrenmek için welcome mesajını aratmamız yeterlidir değil mi ? Varsa o epostanın içi nasıl gözüküyor ? Kurucu mailli hesabınız varsa bi SS atma şansınız var mıdır ?
bosu bosuna hesap alma mail sende olsa bile ticket atip ilk bilgileri ilk vp kodunu ilk aldigi skini soyleyince geri veriyorlar

federalper

80+ Silver
Kurucu mailli bile alsan adam kurtarma bilgilerini biliyorsa geri kurtarır hesabını kutarırken ana mail adresim de çalındı der.

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurucu mailli bile alsan adam kurtarma bilgilerini biliyorsa geri kurtarır hesabını kutarırken ana mail adresim de çalındı der.
Deme yaaa. Dolandırıldım. 0 dan hesap açmak çok yoracak :(

SadeceSeyf

80+ Gold
Deme yaaa. Dolandırıldım. 0 dan hesap açmak çok yoracak :(
Ben sattım bir çocuğa oda başkasına satarken dolandırılmış. Mahkemeye vereceğim falan diye kardeşimi 5 aydır tehdit ediyor. Bugün çoçuk emniyet karakoluna gittim tazminat davası aç wp konuşmalarını tut dediler. Yüklü miktarda tehditten tazminat kazanırsın dediler bro. Çok yaramaz konular 2 skin olsun senin hesabın olsun

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sattım bir çocuğa oda başkasına satarken dolandırılmış. Mahkemeye vereceğim falan diye kardeşimi 5 aydır tehdit ediyor. Bugün çoçuk emniyet karakoluna gittim tazminat davası aç wp konuşmalarını tut dediler. Yüklü miktarda tehditten tazminat kazanırsın dediler bro. Çok yaramaz konular 2 skin olsun senin hesabın olsun
Kral buradan çıkaracağım şey ; Hesap alma kendi heasbında oyna mı anlamadım ?

SadeceSeyf

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,542
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom