Sisteminin özellikleri nelerarkadaşlar valo da lol de biyanda fps düşüyor sonra kendiliğinden düzeliyor kısa sürmüyor droblar uzunda sürüyor baze neden acaba ve nasıl çözerim bu sorunu acill yardım lazım
msı rtx 3060 16 gb ram 1tb sdd rayzen 5 5600x msi b450m pro vdh maxSisteminin özellikleri neler
windows güncel bios güncel mi bilmiyorum 1 5 yıldır bios güncellemedimSistem özelliklerin, bios, driver'ların güncel mi windows update'de güncellemen var mı ?
Bu bilgileri paylaşır mısın?
Bir de dikey senkronizasyon açık mı ?
Açıksa kapatıp dener misin hem fps artışı hem de stabillik sağlamıştı bende epey.
Başka oyunlarda sıkıntı yaşıyor musun ?msı rtx 3060 16 gb ram 1tb sdd rayzen 5 5600x msi b450m pro vdh max
Mesaj otomatik birleştirildi:
windows güncel bios güncel mi bilmiyorum 1 5 yıldır bios güncellemedim
5 sene değil 1 buçuk senedirBaşka oyunlarda sıkıntı yaşıyor musun ?
Yoksa sadece fps oyunlarında mı yaşıyorsun ?
Ekran kartı driver'ını da güncelle eğer güncel değilse
5 senedir bios güncellenmemesi sıkıntının sebeplerinden birisi olabilir. Anakartının modeline göre bios versiyonlarının yorumlarını okuyup güncellemeni tavsiye ederim.
ama bios güncelleme zararıda olabirmişBaşka oyunlarda sıkıntı yaşıyor musun ?
Yoksa sadece fps oyunlarında mı yaşıyorsun ?
Ekran kartı driver'ını da güncelle eğer güncel değilse
5 senedir bios güncellenmemesi sıkıntının sebeplerinden birisi olabilir. Anakartının modeline göre bios versiyonlarının yorumlarını okuyup güncellemeni tavsiye ederim.
Versiyonlar hakkında yorumlarını okuyup ona göre hareket edebilirsin hocam. Ama özellikle ekran kartı driver'ını güncele yakın tutmanı öneririm5 sene değil 1 buçuk senedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama bios güncelleme zararıda olabirmiş