- En İyi Cevap
- 26
Bize 2 seçenek sunmuş hangisi demiş, mantıklı olanı söylüyorum. Bu oyunlar için 1650 super de yeterli.Sadece bu 2 oyun için bu kadar paraya değer mi ?
Bize 2 seçenek sunmuş hangisi demiş, mantıklı olanı söylüyorum. Bu oyunlar için 1650 super de yeterli.Sadece bu 2 oyun için bu kadar paraya değer mi ?
Valorant RTX modu çok güzel değil mi sonuçta cabası.Bize 2 seçenek sunmuş hangisi demiş, mantıklı olanı söylüyorum. Bu oyunlar için 1650 super de yeterli.
valorant ve lolde rtx mi var?Valorant ve lolde RTX açar artık. RX 590 + 2600 ikilisi ile valorantta 150+ FPS alıyorum.
20.000TL sistem alıp sadece PUBG Mobile oynamak gibi olur .Bize 2 seçenek sunmuş hangisi demiş, mantıklı olanı söylüyorum. Bu oyunlar için 1650 super de yeterli.
İroni yaptım yukardaki arkadaşa itafen.valorant ve lolde rtx mi var?
İsteyen istediğni oynar bizim amacımız seçenekler arasından mantıklı olanı söylemek.20.000TL sistem alıp sadece PUBG Mobile oynamak gibi olur .
ozamanda 50 fps alır mükemmel optimizasyon sayesinde20.000TL sistem alıp sadece PUBG Mobile oynamak gibi olur .
oyundan ibaret değil pcler proje için mimarlik için alanda var bende daha uzun ömürlü olsun ve illaki başka oyunlar oynıyacğım için sundum bu seçenekleri20.000TL sistem alıp sadece PUBG Mobile oynamak gibi olur .
1660 Super 3600x veya 2060 Ryzen 5 2600/3600 alabilirsin o zaman.oyundan ibaret değil pcler proje için mimarlik için alanda var bende daha uzun ömürlü olsun ve illaki başka oyunlar oynıyacğım için sundum bu seçenekleri