Mavi Ekran Valorant Mavi Ekran Veriyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,030
Valorant'a giriş yaptıktan sonra oyun açılır açılmz mavi ekran veriyor ve öyle kalıyor sorunun kaynağı nedir? İşletim sistemi Windows 11.

ekran görüntüsü atmanız yeterli yüksek mb ise imgur felan upload edip link atın

Daha yeni windows 10 dan 11 e format atarak geçtim. Driverlar , programlar vs hepsini temiz kurulum yaptım. 2 günde 10 kere mavi ekran yemişimdir.

Valorant ilk yüklediğimde açılmadı(TPM vs açık) . Tekrar yükledim , bu sefer her karakter seçim ekranında oyundan atıyordu. Sildim 3. kez yükledim , şu an sorun yok.

Win 11 i stabilite anlamında hiç beğenmedim.

Silip tekrar yüklemeyi dene. Yaşadığım sorunlarda internetteki çoğu yöntemi denedim hiçbiri işe yaramadı bende

Daha yeni windows 10 dan 11 e format atarak geçtim. Driverlar , programlar vs hepsini temiz kurulum yaptım. 2 günde 10 kere mavi ekran yemişimdir.

Valorant ilk yüklediğimde açılmadı(TPM vs açık) . Tekrar yükledim , bu sefer her karakter seçim ekranında oyundan atıyordu. Sildim 3. kez yükledim , şu an sorun yok.

Win 11 i stabilite anlamında hiç beğenmedim.

Silip tekrar yüklemeyi dene. Yaşadığım sorunlarda internetteki çoğu yöntemi denedim hiçbiri işe yaramadı bende
Sorun başka birşeyde 2 yıldır format atmadım hiç minidump bakan yokmu bu forumda

kanka toplu şekilde tıkla dosyalari aç gelen txt ekran görüntüsü at çok mu var hata az dosya mi var?
Nasıl ekran görüntüsü açacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun başka birşeyde 2 yıldır format atmadım hiç minidump bakan yokmu bu forumda
ben sana yardım edecem mobildeyim ama bu yüzden hata kodlarını istiyorum senden

kanka toplu şekilde tıkla dosyalari aç gelen txt ekran görüntüsü at çok mu var hata az dosya mi var?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben sana yardım edecem mobildeyim ama bu yüzden hata kodlarını istiyorum senden
Kendim Minidump okumayı öğrendim sorun disklerimden birisi temazsızlık yapıyormuş şimdi 1 m2 ssd bir normal ssd 2 tanede Harddisk var birisi bu sorunu çıkartıyor

Kendim Minidump okumayı öğrendim sorun disklerimden birisi temazsızlık yapıyormuş şimdi 1 m2 ssd bir normal ssd 2 tanede Harddisk var birisi bu sorunu çıkartıyor
ne güzel şimdi tek tek denemeye geçiyorsun sorunu buluyorsun kanka önce sistemin harici hepsini çıkarıp kullanıyorsun
. SONRA kademe kademe takarak ilerliyorsun

Geri