platformlar arası oynanışı kastetmiştim çok ama çok haksızlık olur öyle bir şey olursahocam elbet öyle bi toksik kitle ortaya çıkar tabi black ops gibi emulator koruması getirirlerse ayrı
zaten breach + skye + phoenix ile aynı anda flaş atılsa telefon çöker herhalde bu yüzden bazı grafiksel ya da oynanışsal düşürme yapacaklarında platform arası oynanış olmaz diye düşünüyorumplatformlar arası oynanışı kastetmiştim çok ama çok haksızlık olur öyle bir şey olursa
ben olacağını düşünüyorum bu kadar kısa sürede bu kadar uğraşılması gereken bir oyunu yapamazlar bence iyi bir oyun olmaz reklam için bencereklam için oyun yapacaklarını düşünmüyorum
pubg em oynuyolar sonuçta bunuda oynarlar .onu yapmazlar emulatör olabilir fakat wild rift emulatörden oynayan görmedim
iyide zaten pc de ücretsizi dururken neden emulatör kullanayımPUBG em oynuyolar sonuçta bunuda oynarlar .
Daha kolay olduğu için genelde pc versiyonu oynayamayanlar yapıyor zaten.şimdi bir kaynaktan gördüm oyun bu senenin eylül veya kasım ayı içersinde direk çıkış yapacağı yazıyor
@Flacks haklı olabilir çünkü bukadar kısa sürede valorant gibi bir oyunu mobile uyarlamak çok zor oyun iyi olmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyide zaten pc de ücretsizi dururken neden emulatör kullanayım