TahaCel
80+ Platinum
Dahası
utanıyomBöylesini görünce sorun bende mi diye düşünüyorum
HanÇakır #8084 niye mik basmıyosun ki
utanıyomBöylesini görünce sorun bende mi diye düşünüyorum
knk sesim komik geliyor utanıyorum basarım belkiYa niye allah aşkına napcaz sankiMik aç bir şey olmaz boşuna almadın o miki
oynancak oyun degil aga bıraktım dünBöylesini görünce sorun bende mi diye düşünüyorum
NOT(Verdiğim Bilgiker Youtubedan İzlediğim Videolara Dayalıdır Kesin Bir Bilgim Olmamakla Birlikte Oyunu Oynamamaktayim)Benim Bildiğim Bronze Eloda Yarini Duzunmeden Kosuyorlar Yani Pek Shift Basan yok Yani Jett gibi reyna Gibi Karakterlerden baska karakter almamaniz sizin icin iyi olur bronze gibi dusuk elolarda sizi takim oyunundan ziyade sizin kendi oyununuz Belirleyecektir.Her maç ortalama oynuyorum, bazen az vursam bile takımla sürekli konuşuyorum info veriyorum skilllerimi düzgün kullanıyorum ama olmuyor. Takıma sürekli yere bakarak sıkan adamlar geliyor, en azından düzgün kullansanız klavye mouseyi o da yok. Nasıl rank atlayacağım bronzeye takıldım kaldım. İyi oynasam bile maç kazanamıyoruz. Vallaha çıldırıcam artık.
Ne anlatıyosun sen? Forumda olduğuna dikkat et ayrıca.çıkmanın tek yolu pc idir
60fps cafede oynadığım sezon rahatça immortalları vurabiliyordum kendim pc topladım puşt miningciler yüzünden kart alamadım 30 fps oynuyorum anca gold civarlarında geziyorum aimimi kaybettim eski haline toparlamam en az 2-3 ay bu oyunun en büyük rank çıkma aleti pc dir .