Neler Yeni

Valorant - Neon sizce OP bir karakter mi ?

Sizce OP mi ?

• Evet

Oylar: 21 43.8%
  • Hayır

Oylar: 16 33.3%
  • Karakter oyundan kaldırılsın oyun fortnite'a döndü

Oylar: 11 22.9%

• Oy kullanan toplam üye
    48

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,569
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Oyun mekaniğini karaktere ulti yapmışlar koşarak vuran hero mu olur abi?
Oyuncular : koşarak vurma hani kaldırılmıştı yeter artık.
Riot : hadi koşarak vurma sorununu ulti yapalım.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
3.'ye oy verenlerin akıl sağlığı:
cio.gif

Karakter OP ama kullanmasını bilene.
Olm oyumu değiştirttin lan bana sil şunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karakterin ultisi çok güçlü

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
Ulti dışı skilleri dengeli fakat ultisi güçlü ama oyunun dengesini bozmuyor bence
(Ama depar atıyor kayıyor falan pubg gibi oldu oyun)

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Burak Bağdiken
Normalde elmas immortal arası, şu an rank kasamıyorum, altın 3 verdi elmaslarla eşleştiriyor.

Ben genelde koştuğu yöne doğru normalde 1 tık fazla kaydıracağıma 3 tık fazla kaydırıyorum rahat vuruluyor o şekilde, en hassas anı kaydığı an çünkü tek yöne doğru hareket ediyor. Ama koşarken sağ sol yapınca zorlaşıyor.

Hızı bence fark yaratıyor, karşının rankına bakmadan şu yorumda bulunabileceğimi düşünüyorum her ranktan oyunlarda fark yaratıyor çünkü high elo yayıncılara da bakınca gerekli koşullarda kolay kill getiriyor.

Neon'da bhop yapmaya başlayınca maalesef Reynaya dönemedim.. Özür dilerim Reyna.
neon ile hiç denemedim ya daha normal karakter ile denedim de en fazla 5-6 zıplama oluyor

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Normalde elmas immortal arası, şu an rank kasamıyorum, altın 3 verdi elmaslarla eşleştiriyor.
platım neon gelince seviniyorum ulti açıncada dibime sokmadığım süree oldürmek çok kolay elmas aiminle senin içinde kolay olması lazım diye düşünüyorumyeterki dibine sokma

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Berbat karakter oyun lole döndü a*k

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Bence OP bir adamın elinde olunca OP olmayınca dengeli bir ajan.
Ultisi için söylenecek şey de yüksek ranklar da pek problem olmuyor, çoğu kişi sensine hakim olduğundan head takibi pek zor olmuyor, Neon'un ulti hızı da buna anti kalıyor, yani bura da 1 saniye gibi bir süre de adam Neonu vurabilirse kazanıyor, ama baya bir canı gidiyor.
Ultisi bir tık nerf yemeli.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,569
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
platım neon gelince seviniyorum ulti açıncada dibime sokmadığım süree oldürmek çok kolay elmas aiminle senin içinde kolay olması lazım diye düşünüyorumyeterki dibine sokma
Aynen, orta uzak menzilde olduğun yerde sağ sol yapsan bile vuramıyorlar e tabii o süre içerisinde öldürmezsen farkına varıp vuruluyorsun da kafaya aim alınca saniyesinde gidiyor düşman.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Aynen, orta uzak menzilde olduğun yerde sağ sol yapsan bile vuramıyorlar e tabii o süre içerisinde öldürmezsen farkına varıp vuruluyorsun da kafaya aim alınca saniyesinde gidiyor düşman.
knk ama yakında güçlü olmazsa heronanı amacı kalmıyor o yuzdende op olmadığını düşünüyorum.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
1231235151231245.jpg

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
bende platım kanka ve elmas da olsa karşında neon oynayana bağlı bence :)

Erda Yıldırım

80+ Gold
eğer plat-dia arasında isen op değil ama demir-gold eloda adamlar zaten mermi tutturamıyorlar üstüne bide adam koşunca hiç tutturamıyorlar, bu sebeple op diyorlar

Top Bottom