Neler Yeni

Valorant - Neon sizce OP bir karakter mi ?

Sizce OP mi ?

• Evet

Oylar: 21 43.8%
  • Hayır

Oylar: 16 33.3%
  • Karakter oyundan kaldırılsın oyun fortnite'a döndü

Oylar: 11 22.9%

• Oy kullanan toplam üye
    48

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
eğer plat-dia arasında isen op değil ama demir-gold eloda adamlar zaten mermi tutturamıyorlar üstüne bide adam koşunca hiç tutturamıyorlar, bu sebeple op diyorlar
ben altından çıkmakta daha çok zorlanıyorum o vuruşları plat dia da olmuyor çoğu zaman anlam veremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki oynayana bağlı ama hero op değil abartılıyor.
Onu söylüyorum zaten bende mesela E hiç bir halta yaramıyor retake de koşuyorsun ultisi zaten olmasa bomboş bir karakter olurdu

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
ben altından çıkmakta daha çok zorlanıyorum o vuruşları plat dia da olmuyor çoğu zaman anlam veremiyorum

Onu söylüyorum zaten bende mesela E hiç bir halta yaramıyor retake de koşuyorsun ultisi zaten olmasa bomboş bir karakter olurdu
tamam usta aynı şeyi diyoruz işte ))) hero op değil diyorum ))

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,571
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
knk ama yakında güçlü olmazsa heronanı amacı kalmıyor o yuzdende op olmadığını düşünüyorum.
Şimdi şöyle, dar uzun koridorda pek kendini koruyamaz her ne kadar kafaya aim alsan da tek hs ile gidersin neon kafaya tutsa bile 1 saniyede falan alıyor orta menzil demeyelim de açık alanda daha etkili*

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
tamam usta aynı şeyi diyoruz işte ))) hero op değil diyorum ))
Bende aynısını diyorum sadece plat eloda pek oynayamıyorlar dedin ya ondan atmıştım yoksa 2miz de aynı şeyi savunuyoruz :)

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Bende aynısını diyorum sadece plat eloda pek oynayamıyorlar dedin ya ondan atmıştım yoksa 2miz de aynı şeyi savunuyoruz :)
maçıma 5-6 kere geldi iyi değildiler. istisnalar vardır illa)

Şimdi şöyle, dar uzun koridorda pek kendini koruyamaz her ne kadar kafaya aim alsan da tek hs ile gidersin neon kafaya tutsa bile 1 saniyede falan alıyor orta menzil demeyelim de açık alanda daha etkili*
bilmiyorum usta bence zayıf bi düellocu ultiside neredeyse iş yapmıyor en azından benim maçlarda kötüydüler

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
maçıma 5-6 kere geldi iyi değildiler. istisnalar vardır illa)

bilmiyorum usta bence zayıf bi düellocu ultiside neredeyse iş yapmıyor en azından benim maçlarda kötüydüler
Bende bir ara çok oynadım sonra saldım her saldığım da keşke salmasaydım dediğim oldu çünkü sırf denemek için bile alan oluyordu o yüzden dediğin gibi çok iyi oynayan gelmiyor yoru gibi oynayan çok iyi oynuyor sayısı %5 falandır iyi oynayan ama sırf denemek birilerinden görerek alanlar gibi oluyor

Top Bottom