Neler Yeni

Valorant Nvdia oyun filtresi neden devre dışı kaldığını merak edenler için..

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostlar yakın zamanda Valorant'da oyunun gidişatını bile değiştirebilmenizi sağlayan büyük bir açık keşfedildi.
Ancak üzülerek söylemem gerekir ki bu açık sadece Nvdia kartlar ile yapılabiliyor.

Bunun yapımı için konu açacaktım ancak fix yediğini gördüm,
Oyun filtre ayarlarında bir özellik ile flash yememe glitchi ortaya çıktı.
bu glitchi geçici olarak fixleme adına bu ayarı devre dışı bırakma yolu izlendi.

eski yayınlamadığım konuyu spoiler içine alıyorum varsa merak edeniniz
bu açığın naısıl oluştuğunu öğrenebilir.

açığı bizzat deneyip videoya çektim her türlü flash için geçerliydi
video bulanık olmuş nedense takılmayın
Ban konusunda, bu açık oyun dosyalarını değiştirmediği ve Nvdia driver'ı üzerinden yapıldığı için
şahsen ben ban riski teşkil eden bir durum görmemekteyim kullanıp kullanmamak sizlere kalmış.

Lafı uzatmadan adımlara geçelim !
öncelikle oyunumuz "Pencereli" ya da "Pencereli Tam Ekran" modunda çalışması gerekmektedir.
Oyunu bu 2 mod'un birinden başlattıktan sonra test amaçlı poligon'a giriyoruz.

alt+f3 kısayolu ile filtreleri açıyoruz ve filtre ekle kısmından "Hud'u kaldır (Beta)"yı seçiyoruz
özellik bazen glitchlenebiliyor bunun için örnek olarak pencereli modda iseniz pencereli tam ekran
ya da tam tersi pencereli tam ekranda iseniz pencereli moda geçerek düzeltebilirsiniz.

ekran seçenelik arasında çok fazla geçiş yaptıktan sonra filtre buga giriyor ve çalışmayabiliyor.
ek olarak "Alt+z" kısayoluna bastıktan sonra sağdan ayarlar simgesine tıklayıp klavye kısayollarından
filtreyi aç kapat için bir kısayol atamanızı öneririm çünkü bu filtre silah alma ekranı dahil tüm her şeyi görünmez yapıyor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Oyun içinde kullandıysan geçmiş olsun.Kalıcı ban yiyebilirsin.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun içinde kullandıysan geçmiş olsun.Kalıcı ban yiyebilirsin.
sadece poligonda denedim ve hayır ban yemeyeceğim çünkü bunu riot bile fark edemeyecekti ve böylesine bir filtreyi en başında kullanılabilir kıldıkları için ban hakları yok.
daha önceden rekabetçide breeze yoru tp glitch de yapıyordum halen buradayım ona bakarsan :D
hem ban yiyecek miyim demiyorum neden bu özelliğin devre dışı kaldığını açıklıyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
sadece poligonda denedim ve hayır ban yemeyeceğim çünkü bunu riot bile fark edemeyecekti ve böylesine bir filtreyi en başında kullanılabilir kıldıkları için ban hakları yok.
daha önceden rekabetçide breeze yoru tp glitch de yapıyordum halen buradayım ona bakarsan :D
hem ban yiyecek miyim demiyorum neden bu özelliğin devre dışı kaldığını açıklıyorum.
Bugu fark ettiler demek ki

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler