hyr kapalı olarak denedım onuda denıycem sence onu açık mı ultra mı yapmalıyım yada açmamalımıyımDenetim masasında gecikme modu ultra da mı?
?hyr kapalı olarak denedım onuda denıycem sence onu açık mı ultra mı yapmalıyım yada açmamalımıyım
Ultra kalması daha sağlıklı. Ben ultrada kullanıyorum.hyr kapalı olarak denedım onuda denıycem sence onu açık mı ultra mı yapmalıyım yada açmamalımıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
ne yararı oluyorkı valodakı dusuk gecıkme ıle nvıdıa dusuk gecıkme fln ?Ultra kalması daha sağlıklı. Ben ultrada kullanıyorum.
veya fps dusuruyormu dusuruyorsa kac fpsne yararı oluyorkı valodakı dusuk gecıkme ıle nvıdıa dusuk gecıkme fln ?
gecikmeyi düşürüyor yani ms değerini. FPS e etkisi yokne yararı oluyorkı valodakı dusuk gecıkme ıle nvıdıa dusuk gecıkme fln ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya fps dusuruyormu dusuruyorsa kac fps
aga bende fps dusuyor ya valoda 100 dustu mouse gecıkmesı arttı ya ne ıle alakalı anlamadım neden böyle oluyor valoranttagecikmeyi düşürüyor yani ms değerini. FPS e etkisi yok
aniden düşüyor kasacak yerlerdeaga bende fps dusuyor ya valoda 100 dustu mouse gecıkmesı arttı ya ne ıle alakalı anlamadım neden böyle oluyor valorantta