Güzel skin ancak 5350vp çok büyük bir fiyat bence hiçbirşey için değmez o para.Ejder op güzel alınabilir.Fiyatı 5350vp hiç bıçağım yok sizce alınır mı? Ayrıca eğer alınmaz derseniz mağazada Ejder Operatör var o alınabilir mi? Ya da Vandal veya Phantom için skin beklemek daha mı mantıklı?
Hesapta uzun bi süredir 6100vp var hocam zaten. Sırf bu katanaya özel yatırmıyorum yani. Op de güzel geliyor ama çok oynamadığım için alasım gelmiyor nedense.Güzel skin ancak 5350vp çok büyük bir fiyat bence hiçbirşey için değmez o para.Ejder op güzel alınabilir.
Yeni gelecek olan setteki bıçak çiçekli böcekli bi şey olacak diyorlar hocam. Böyle şeyler hiç hoşuma gitmiyor benim. Ama gelecek setteki Phantom falan iyidir diyorsanız beklemeyi düşünürüm.yeni gelecek olan championship skinlerini bekle bence.
bir de o bıçak çok büyük. sadece çekiş animasyonu iyi.
komple set olarak alırsan bıçak ucuza gelio . bekleyin derim.Yeni gelecek olan setteki bıçak çiçekli böcekli bi şey olacak diyorlar hocam. Böyle şeyler hiç hoşuma gitmiyor benim. Ama gelecek setteki Phantom falan iyidir diyorsanız beklemeyi düşünürüm.
mayıs-haziran arası gelecek diye biliyorum.Ne zaman geliyordu hocam?
Gereksiz pahalı bence hocam, gece pazarına güzel bir skin gelmedi mi?Fiyatı 5350vp hiç bıçağım yok sizce alınır mı? Ayrıca eğer alınmaz derseniz mağazada Ejder Operatör var o alınabilir mi? Ya da Vandal veya Phantom için skin beklemek daha mı mantıklı?
O zamana kadar o parayı yine denkleştiririm hocam sıkıntı olmaz. Katanada gerçekten çok hoşuma gitti şimdilik alınabilir diye düşünüyorum.mayıs-haziran arası gelecek diye biliyorum.
Gece pazarı yitik spectre harici çöp hocam. Onada yitik almak yerine asil falan bekliyim diyorum. Pahalı olmasına evet harbiden pahalı da görünüş olarak benim en çok ilgimi çeken desen oldu.Gereksiz pahalı bence hocam, gece pazarına güzel bir skin gelmedi mi?
söylediğim gibi sadece çekiş animasyonu güzel. ekranda çok fazla yer kaplıyor. yinede siz bilirsiniz.O zamana kadar o parayı yine denkleştiririm hocam sıkıntı olmaz. Katanada gerçekten çok hoşuma gitti şimdilik alınabilir diye düşünüyorum.