Neler Yeni

Valorant oynarken ekran kartı driver ı çöküyor!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
Evet yazdığım gibi önüme adam çıkıyor maçın en kritik yerinde EKRAN KARTI DRİVER I ÇÖKTÜ hatası alıyorum pc donuyor sinirden bilgisayarı yumrukluyorum bu neden oluyor oyunlamı alakalı yoksa benim bilgisayarımlamı? yardımcı olabilek olanlar yazarsa çok sevinirim yıllardır bilgisayar hayali kurdum şimdi yumruklamak hiç hoş değil ama çok sinirlendiriyor bu hata yüzünden sürekli uzaklaşma veriyor oyun.
Excalibur g870
i7 12650h
16gb ram
500gb ssd
rtx3060

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihangir Yüce
Knk bende de monster laptop var 1650ti bi 2 kere felan bana da olmuştu ekran kartının güncel olduğunu felan kontrol et bir de sıcaklıkla alakalı olabilir çünkü ben hatayı aldıktan sonra bir daha karşılaşmıyordum

Crest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Onur Alpaslan
bu sorunu yaşayan bi arkadaşım vardı. ne yapsak düzeltemedik, en son pc değiştirdi. riot'a yazdı kaç defa ama adamlar o kadar amatör ki, redditteki elemanlar daha bilgili.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sorunu yaşayan bi arkadaşım vardı. ne yapsak düzeltemedik, en son pc değiştirdi. riot'a yazdı kaç defa ama adamlar o kadar amatör ki, redditteki elemanlar daha bilgili.
HOCAM BENİM SONUMDA BÖYLE OLACAK PC GÜZEL AMA NEDEN BÖYLE ÇARE BULAMADIM EN SONUNDA ORTA SEVİYE BİR KASA TOPLAYACAĞIM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk bende de monster laptop var 1650ti bi 2 kere felan bana da olmuştu ekran kartının güncel olduğunu felan kontrol et bir de sıcaklıkla alakalı olabilir çünkü ben hatayı aldıktan sonra bir daha karşılaşmıyordum
hocam driver çıkmıyor casper ın kendi sitesinde baktım driver güncel sanırım 2 yol var ya sıcaklıktan ya da oyundan ama yüksek ihtimalle sıcaklıktan

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihangir Yüce
HOCAM BENİM SONUMDA BÖYLE OLACAK PC GÜZEL AMA NEDEN BÖYLE ÇARE BULAMADIM EN SONUNDA ORTA SEVİYE BİR KASA TOPLAYACAĞIM
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam driver çıkmıyor casper ın kendi sitesinde baktım driver güncel sanırım 2 yol var ya sıcaklıktan ya da oyundan ama yüksek ihtimalle sıcaklıktan
Knk eğer değiştirirsen pcyi casperdan uzak dur başka model al alırsanda bi kere al tam al Casper sıkıntılı marka

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk eğer değiştirirsen pcyi casperdan uzak dur başka model al alırsanda bi kere al tam al Casper sıkıntılı marka
HOCAM zaten kendim toplayacağım teknik bilgim var teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,575
Üyeler
164,525
Son üye
mehmetcem
Top Bottom