ardzq
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- arda inci
- ardzq
- Steam
- ardax6336
- Discord
- ardzq
- Epic Games
- ardax6336
- Discord
- ardzq
Valorantı hiçbir sorun olmadan açıyorum her şey gayet güzel oyuna girmek için maç başı ajan seçimimi yaptıktan sonra oyuncular ve harita geliyor ama oyun başlamıyor o ekranda kalıyor afk olarak gösteriyor maça hiç giremiyorum aynı sorun poligonda da oluyor yani genel olarak oyunun içine giremiyorum.
geçen güne kadar bir problem yoktu eski ssd mi değiştirdim micron 256gb m.2 kullanıyordum hilevel marka 512gb bir ssd ye geçtim sistemimi win11 den win 10 a düşürdüm defalarca formatladım driverlarımı kontrol ettim sildim yükledim fakat hiçbiri çözüm olmadı riot games e ticket açtım bana dns ayarımı değişmemi söylediler denedim olmadı ne yapsam aynı problem kafayı yemek üzereyim.
sistemim:
Ryzen 7 5700X
32 ram
Radeon RX6800XT
geçen güne kadar bir problem yoktu eski ssd mi değiştirdim micron 256gb m.2 kullanıyordum hilevel marka 512gb bir ssd ye geçtim sistemimi win11 den win 10 a düşürdüm defalarca formatladım driverlarımı kontrol ettim sildim yükledim fakat hiçbiri çözüm olmadı riot games e ticket açtım bana dns ayarımı değişmemi söylediler denedim olmadı ne yapsam aynı problem kafayı yemek üzereyim.
sistemim:
Ryzen 7 5700X
32 ram
Radeon RX6800XT