Kanka kimse ceza yemiyor yeni güncellemeden sonra kalktı mı?Sıraya girme cezası yersin.
Git gide katlanarak artar ceza süresi
İlla vardır cezasıKanka kimse ceza yemiyor yeni güncellemeden sonra kalktı mı?
neyse neden seçmiyorsunArkadaşlar valorant oyununda ajan bozmaktan ban yenirmi?
2dk - 5dk - 10dk - 30dkArkadaşlar valorant oyununda ajan bozmaktan ban yenirmi?
Adam ne yaptı? 5 düellocu aldılarsa adam bozmasınmı? Adam istemiyor? senmi karar vericeksin adamın oynunasana güzle bir küfür yakışır
neyse neden seçmiyorsun
yok ben a alıcaktım sen aldın yok ben b alıcaktım sen aldın seçmeyeceğim yeter be
jet olmadıysa sage al
reyna olmadıysa omen al al birini
Hocam insta lock atan varsa bozmak aşırı mantıklı.sana güzle bir küfür yakışır
neyse neden seçmiyorsun
yok ben a alıcaktım sen aldın yok ben b alıcaktım sen aldın seçmeyeceğim yeter be
jet olmadıysa sage al
aaaGüncellemeden sonra ban yememeye başladık.
Arkadaşlarla troll geldiği zaman falan bozuyoruz kimse ban yemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam insta lock atan varsa bozmak aşırı mantıklı.
en fazla 2k yersin ilk baştaArkadaşlar valorant oyununda ajan bozmaktan ban yenirmi?
bu ne haklılık üstad2dk - 5dk - 10dk - 30dk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam ne yaptı? 5 düellocu aldılarsa adam bozmasınmı? Adam istemiyor? senmu karar vericeksin adamın oynuna
Küfür mü yakışır? takıma troll geldi bilerek insta lock yaptı ve dedi ki oynarsam bilmem neyim. sen naparsın. boş yapma asıl sana yakışır düşünmeden konuşma bidaha. daha niceleri var..neyse neden seçmiyorsun
jet olmadıysa sage al
dostum sonradan farkettim özür dilerimKüfür mü yakışır? takıma troll geldi bilerek insta lock yaptı ve dedi ki oynarsam bilmem neyim. sen naparsın. boş yapma asıl sana yakışır düşünmeden konuşma bidaha. daha niceleri var..
erdemliktir eyvallahdostum sonradan farkettim özür dilerim