Neler Yeni

Yardım Valorant oyundan tamamen ban yedim h.o

Can...

80+ Platinum
imkanı yok açılmaz
benımle alakası yok hocam. ztn açılmasını ıstedığım küfür banı değil o beklenir ben gittim hesap çalınmış bılgım dısında ban yemış diye tıcket attım onun uzerıne hesap kitlendı bugun
Mesaj otomatik birleştirildi:

imkanı yok açılmaz
şuan adamlar hesabı açmak için bilgileri istiyo

Osezi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf Yalçın
İyi günler dostum :). Öncelikle hesap paylaşımı hoş görülen bir şey değil (n). Eğer arkadaşına hesabı kendi elinle verdiysen Riot Games bunu göz önünde bulunduracaktır ve büyük ihtimal banını açmayacaktır :cry:. Fakat arkadaşın belli bir şekilde hesabı senden çaldıysa şifreni bulduysa bunu Riot Supporta belirt :blobdance:. Banın açılmaz diye bir şey yok çünkü Riot Games haksızlığa uğranmasından hoşnut değil :F:. Riot Supporttan yardım alırken arkadaşının hesabını belirtebilirsin. Hesap çalmak ciddi bir suçtur :mad:.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
benımle alakası yok hocam. ztn açılmasını ıstedığım küfür banı değil o beklenir ben gittim hesap çalınmış bılgım dısında ban yemış diye tıcket attım onun uzerıne hesap kitlendı bugun
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan adamlar hesabı açmak için bilgileri istiyo
isterler ama açmazlar bence riot bu konuda çok hassas

Can...

80+ Platinum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kalıcı ban yememişsin ki. Hesap hareketlerinde şüpheli giriş vsden dolayı hesabı askıya almışlar sadece. Bu girişleri felan sen yaptığını gösterirsen ya da hesabının çalınmadığını söylersen açarlar geri. Hesabını başka arkadaşlarına vs verme çok farklı yerlerden giriş yapmak ya da aynı anda farklı yerlerden giriş yapmaya çalışmak bu soruna sebep olabilir.

Son düzenleme:

Can...

80+ Platinum
Kalıcı ban yememişsin ki. Hesap hareketlerinde şüpheli giriş vsden dolayı hesabı askıya almışlar sadece. Bu girişleri felan sen yaptığını gösterirsen ya da hesabının çalınmadığını söylersen açarlar geri. Hesabını başka arkadaşlarına vs verme çok farklı yerlerden giriş yapmak ya da aynı anda giriş yapmaya çalışmak bu soruna sebep olabilir.
dun konu açtım hocam ben bırakmıştım oyunu dun gireyım dedım bı baktım 120 saat elo kapalı 120 saatte chat ve seslı sohbet banlı ticket actım benım bılgım dısında olmuş bu olay dıye bugunde boyle bı şey oldu işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,733
Üyeler
162,724
Son üye
yereli82
Top Bottom