Neler Yeni

Yardım Valorant oyundan tamamen ban yedim h.o

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
riot yetkilisi bana hesabı ne zaman açtın nerden bılıyım ben hatırlamıyorum ki geçen sene başladım da
Hangi aylarda başladığını söyle tam tarih olmasa da hangi ay olduğunu hatırlamaya çalış. O gün yaptığın bir şey vardır belki

PixDraw

80+ Bronze
Arkadaşlar dün konu açmıştım hesabımda 120 saat ban vardı elo ve susturma sonra arkadaşım ben yedirdim dedi tabi çoktan ticket atmıştım hesap benim bilgim dışında ban yemiş diye bugünde arkadaşla oynuyoduk 3 maç attık az önce çıktık ve altta bıraktığım resimlerdeki gibi bir bildiri geldi
Açılır aynısını açtırttım ben geçen hafta, hesabın banlanmadı güvenlik sebebiyle kitlendi aynısını yaşadım ve hesabımı açtırttım.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hesabına bir başkasının girdiğini söylediysen bu direkt ban sebebi zaten. Riot tüm oyunlarında smurf hesaplara izin veriyor ama hesap paylaşımına asla
Riot hesap paylaşımı için bir önlem almadığı gibi oyuncuları banlamaya da çalışmaz. İşine gelirse denk geldiğinde ban yersin çok düşük bi ihtimal.

PixDraw

80+ Bronze
Hesabına bir başkasının girdiğini söylediysen bu direkt ban sebebi zaten. Riot tüm oyunlarında smurf hesaplara izin veriyor ama hesap paylaşımına asla
Bir kişi değil 4 kişinin girdiğini söyledim ve hesabımı açtırttım :D bilmeden yaşamadan yorum yapmayın.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Bir kişi değil 4 kişinin girdiğini söyledim ve hesabımı açtırttım :D bilmeden yaşamadan yorum yapmayın.
İnsaflı birine denk gelmişsin. İnternetten araştırırsan çoklu hesap kullanımının ban sebebi olduğunu fark edersin. Bu forumda bile onunla ilgili banım var hatta.

PixDraw

80+ Bronze
İnsaflı birine denk gelmişsin. İnternetten araştırırsan çoklu hesap kullanımının ban sebebi olduğunu fark edersin. Bu forumda bile onunla ilgili banım var hatta.
Hesap sahibi olduğumun kanıtını istediler hepsini sağladım ve açtılar insaftan öte isteklerini yapıp yapmamak önemli hesabın tek sahibiyim.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Arkadaşlar dün konu açmıştım hesabımda 120 saat ban vardı elo ve susturma sonra arkadaşım ben yedirdim dedi tabi çoktan ticket atmıştım hesap benim bilgim dışında ban yemiş diye bugünde arkadaşla oynuyoduk 3 maç attık az önce çıktık ve altta bıraktığım resimlerdeki gibi bir bildiri geldi
Para yatırdınızmı

Can...

80+ Platinum
Arkadaşının hesabına girdiğini mi söyledin?
malesef evet 2. ticket ta şuan ilk attığım tıcket a destek geri donuş beklıyor orda aile den erişimi olan veya arkadaş erişimi olan dıyor oraya yazsam yakın bır arkadaşım oyuna alıştırmak için verdım dıye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para yatırdınızmı
800 1000 civarı bir miktar yatırdım

Hangi aylarda başladığını söyle tam tarih olmasa da hangi ay olduğunu hatırlamaya çalış. O gün yaptığın bir şey vardır belki
2021 sonu gibiydi sankı

Riot hesap paylaşımı için bir önlem almadığı gibi oyuncuları banlamaya da çalışmaz. İşine gelirse denk geldiğinde ban yersin çok düşük bi ihtimal.
7-yakın arkadaşıma ilk başladığında hesabımı vermiştim oyun hakkında fikri olsun alışsın diye.
böyle bir şey yazdım bir sorun olur mu az önce attığım tıcket ta bahsettim çunku onceden bir arkadaşıma verdim gibisinden

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mertcan Uysal
Hesap paylaşımdan ban yemişsin, Geçmiş olsun.
120 saat sabretmene değmezdi.

krammer

80+ Bronze
Sizin durum istisnadır o zaman hesap oluştururken şartları okuyabilirsin hesap paylaşımı yasaktır diye. LoL de öyle en azından valoyu bilemem. Sana kalırsa elo boost yapmak da legal o zaman. Ben de oradan ban yedirdim bir arkadaşın hesabına. Ancak şikayet almıştı o ve spell kullanma tuşlarımız farklıydı.

Arkadaşımın hesabı ban yemişti ve sebep olarak o maddeyi gerekçe göstermişlerdi. Eloboost yapmıştık başıma geldiği için söylüyorum

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
imkanı yok açılmaz

Top Bottom