Neler Yeni

Valorant oyununda yeni aldığım kablosuz fare takılıyor

Blayki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Artuç
Aldığım ürün everest km-8000 klavye fare kablosuz set ve alalı 3 gün oldu. Laptop u yeni aldım sayılır usb format ve driver booster pro ile sürücüleri güncelledim.
Valorant oyununu oynarken birden fare hareket etmiyor ama herhangi bir yerine tıklayınca tekrar çalışıyor. direkt olarak beklediği için kapanma vara diyemiyorum belirsiz şekilde oluyor.
Tuşuna tıklayınca 1-2 saniye içinde çalışıyor neredeyse 5 dk içinde 1 kere oluyor.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Aldığım ürün everest km-8000 klavye fare kablosuz set ve alalı 3 gün oldu. Laptop u yeni aldım sayılır usb format ve driver booster pro ile sürücüleri güncelledim.
Valorant oyununu oynarken birden fare hareket etmiyor ama herhangi bir yerine tıklayınca tekrar çalışıyor. direkt olarak beklediği için kapanma vara diyemiyorum belirsiz şekilde oluyor.
Tuşuna tıklayınca 1-2 saniye içinde çalışıyor neredeyse 5 dk içinde 1 kere oluyor.
Mouse pilini değiştirmeyi birde başka oyunda denermisiniz

Konu dışı olacak ama Driver Booster kullanmanı tavsiye etmem çünkü eski sürücüleri kuruyor.

Blayki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Artuç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu dışı olacak ama Driver Booster kullanmanı tavsiye etmem çünkü eski sürücüleri kuruyor.
hocam bende bu söylentiler duydum lakin alternatif kaliteli bir uygulama bulamadım tavsiyeniz var mı ?

Blayki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Artuç
Mouse pilini klavyenin içinden çıkan pil ile değiştirdim herhangi bir fark yok. PC yeni olduğu için oyun sıkıntısı çekiyorum. black squad ve ironsight vardı sıkıntı çıkardı girilmiyor. bu gece mafia oyununu yükleyeceğim hocam deneyip haber veririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouse pilini değiştirmeyi birde başka oyunda denermisiniz
Mouse pilini klavyenin içinden çıkan pil ile değiştirdim herhangi bir fark yok. PC yeni olduğu için oyun sıkıntısı çekiyorum. black squad ve ironsight vardı sıkıntı çıkardı girilmiyor. bu gece mafia oyununu yükleyeceğim hocam deneyip haber veririm

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır bekliyorum.

Blayki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Artuç
Uygulama kullanmamak en sağlıklısı. Tek tek kendiniz yüklemelisiniz çok zor bir şey değil.
hocam asus'un sitesinden yüklemiştim bir ara kurdum ama sanırım eski sürüm vardı. 10 senedir bilgisayar kullanmıyorum. Windows otomatik güncellemeleri yaptım başka bir yolu var mı ?

Kusura bakma şarj bitti yazamadım. Sistemdeki parçaların markalarını ve adlarını Google'a yazıp sonuna driver yazın zaten çıkacaktır. Örneğin; İnno3d 1650 driver

Blayki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Artuç
Tamamdır bekliyorum.
hocam kusura bakmayın oyunu indirmem birkaç şey denemem derken uzun sürdü. mafya oyununda aynı sıkıntıyı verdi. güncelleme yapayım dedim lakin indirdiğim dosyaları yüklerken hata verdi. hatayı araştırınca visual c++ paketlerini silip yükleyin dediler yaptım yine olmadı. Ekran Görüntüsü (1).png
yeni pil aldım birkaç küçük ayar yaptım yine olmadı. Takılmalar hala mevcut. Az sonra başka bir kablosuz mouse ile test edeceğim(tahminimce onda sıkıntı olmayacak) lakin en az 20 dk mı alır. Şanşa oyuna güncelleme gelmiş daha önceden giremedim.

Blayki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Artuç
hocam kusura bakmayın oyunu indirmem birkaç şey denemem derken uzun sürdü. mafya oyununda aynı sıkıntıyı verdi. güncelleme yapayım dedim lakin indirdiğim dosyaları yüklerken hata verdi. hatayı araştırınca visual c++ paketlerini silip yükleyin dediler yaptım yine olmadı. Alıntıyı görüntüle
yeni pil aldım birkaç küçük ayar yaptım yine olmadı. Takılmalar hala mevcut. Az sonra başka bir kablosuz mouse ile test edeceğim(tahminimce onda sıkıntı olmayacak) lakin en az 20 dk mı alır. Şanşa oyuna güncelleme gelmiş daha önceden giremedim.
diğer mouse ile hiçbir sıkıntı yok

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Blayki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Samet Artuç
Ozaman yeni mouse inizin garantisi varsa garantiye verin. Ya da 15 gün hala geçmediyse iade edin
dediğiniz gibi yapacağım. Mousepad kapanmıyordu bugün düzeldi dedim belki o da düzelmiştir lakin yine olmadı. Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,731
Üyeler
166,609
Son üye
Nedra.rar
Top Bottom