Hocam görev yöneticisi -> Başlangıç -> vanguard tray notification'u etkinleştir -> pc yeniden başlat.oyunu güncelledim girerken pc yeniden başlattı 2 defa tekrar denedim ve tekrar aynısı oldu nasıl çözücem ben bu problemi
aynen bendede açılmama sorunu var açıyorum hata veriyor çözebilirseniz banada söylermisinizoyunu güncelledim girerken pc yeniden başlattı 2 defa tekrar denedim ve tekrar aynısı oldu nasıl çözücem ben bu problemi
Görev yöneticisi -> Başlangıç -> vanguard tray notification'u etkinleştir -> pc yeniden başlat.aynen bendede açılmama sorunu var açıyorum hata veriyor çözebilirseniz banada söylermisiniz
yok hocam ondan değil vanguard açık ama oyuna girdiğimde valorant directx10 ve üzeri sistemlerde çalışır ekran kartınızı değiştirin diyor ama benim kartın directx10.1 kullanıyor neden sorunlu anlamadımGörev yöneticisi -> Başlangıç -> vanguard tray notification'u etkinleştir -> pc yeniden başlat.
Hocam bi şunu denermisiniz.
denedim ama oyuna girerken yine ps yi yeniden başlatıyorGörev yöneticisi -> Başlangıç -> vanguard tray notification'u etkinleştir -> pc yeniden başlat.
Hocam bi şunu denermisiniz.
sizdedemi güncelleme sonrası oldu ?aynen bendede açılmama sorunu var açıyorum hata veriyor çözebilirseniz banada söylermisiniz
Hocam 11 den sonrasını destekliyor malesef.yok hocam ondan değil vanguard açık ama oyuna girdiğimde valorant directx10 ve üzeri sistemlerde çalışır ekran kartınızı değiştirin diyor ama benim kartın directx10.1 kullanıyor neden sorunlu anlamadım
aynen bendede oldu ve directx sürümü yetse bile kabul etmiyordenedim ama oyuna girerken yine ps yi yeniden başlatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizdedemi güncelleme sonrası oldu ?
ama hocam gönderdiği yazıda directx10 ve üstü kart gereklidir diye hata veriyor bendeki 10.1 destekli orası çok saçmaHocam 11 den sonrasını destekliyor malesef.
Hocam 10.1 olması bir şeyi değiştirmiyor. 11 den aşağı olmaması lazım.aynen bendede oldu ve directx sürümü yetse bile kabul etmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama hocam gönderdiği yazıda directx10 ve üstü kart gereklidir diye hata veriyor bendeki 10.1 destekli orası çok saçma
tamam hocam 11 aşşağısını anladıkta verdiği uyarıda 10 ve üzeri demesinin sebebi ney acaba yada riot neden düzeltmedi onuHocam 10.1 olması bir şeyi değiştirmiyor. 11 den aşağı olmaması lazım.
bahsettiğiniz şeye nerden bakıyoruz ben oynuyordum önceden değişme gibi bi durumu varmı acabaHocam 10.1 olması bir şeyi değiştirmiyor. 11 den aşağı olmaması lazım.
Dxdiag dan bakabilirsiniz. Ekran kartınızın max desteklediği directx sürümü için internette araştırabilirsiniz. Ekran kartınız nedir?bahsettiğiniz şeye nerden bakıyoruz ben oynuyordum önceden değişme gibi bi durumu varmı acaba