25 gümüş 3üm
Benim rekorum 16 17 falan demir 3 üm ya siz?
yo vurulur bende silverim 19 Vurdumsallamayın lütfenortadır o zor olsa duramazsın
![]()
Orada çok iyi vurabiliyor olman iyi oynadığın anlamına gelmiyor maalesef oyun bilgisi aimin kadar önemli zor ortalama 10 15 arası vuruyorum platım ama oyunu oynamıyorum arkadaşlarla oynarken gold 3 hesaba geçiyorum ama adamlar benden daha iyi oynuyor yani ben kötü oynuyor olabilirim veya elonun çöplüğü yüzünden olabilirBenim rekorum 16 17 falan demir 3 üm ya siz?
Salladığım falan yok keşke ekran kaydı alsaymışım.sallamayın lütfenortadır o zor olsa duramazsın
![]()
ben poligonda vurabiliyorum ama oyunda kötüyüm demir 3 ten yükselemiyorum.Orada çok iyi vurabiliyor olman iyi oynadığın anlamına gelmiyor maalesef oyun bilgisi aimin kadar önemli zor ortalama 10 15 arası vuruyorum platım ama oyunu oynamıyorum arkadaşlarla oynarken gold 3 hesaba geçiyorum ama adamlar benden daha iyi oynuyor yani ben kötü oynuyor olabilirim veya elonun çöplüğü yüzünden olabilir![]()
Oyun zekası yok. Takım iletişimini iyi kutamıyorum. 4 5 saatlik oynama sonrasında bu skorları alabiliyorum. Her şey aim değil bu oyunda.sallamayın lütfenortadır o zor olsa duramazsın
![]()