Tabi yeavvvÇen oynamayı öğrendin de rehber mi yapıyon çen
Dalga geçiyorum yaw ben hiç oynayamıyorumTabi yeavvv
Sen yayınları izleme sonra gel hakaret et püü
Bu arada videoda iyi falan oynamıyorum acaba örnek oynanış olarak rehbere koysam mı diye düşündüm de iyi oynamıyorsun ki lan diye laf yerim diye koymak istemedim ya da iyi bir örnek olmayacağını düşündüm pek skill kullanmıyorum çünkü
+yan 8Reyna güzel karakter ancak kolsuzlar kilitliyor.
Oyundaki en iyi aimli kişi Jett ikincisi Reyna oynayacak
Ben gidip arkada bekleyen Reyna yüzünden Sageyle en önden gitmekten bıktım...
phoenixDaha kolay bir ajan var mı?
Yok Valorant'ın Yasuo'su Jett . Reyna Garen gibi oluyor galiba.Reyna loldeki Yasuo gibi bişi o zaman
Tabi ki ama Omen hiç oynamıyorum onu göstermem doğru olmaz Jett'in taktiklerini yapabilirim Jett için paylaşabileceğim bir sürü taktik klip'imde varsmoke yerlerini gösterirmisin pek bilmiyorumda omen de olabilir.
Sağ ol hocam teşekkür ederimDalga geçiyorum yaw ben hiç oynayamıyorum
Eline sağlık
Aim iyi olmazsa maalesef oynanamayan bir karakter Aim'i iyi olmayan almamalıReyna kolay değil.Herkes Reyna yı kitleyebilir ama herkes oynayamaz .
hocam rankınız ne?Tabi ki ama Omen hiç oynamıyorum onu göstermem doğru olmaz Jett'in taktiklerini yapabilirim Jett için paylaşabileceğim bir sürü taktik klip'imde var
Sağ ol hocam teşekkür ederim
Aim iyi olmazsa maalesef oynanamayan bir karakter Aim'i iyi olmayan almamalı
Phoenix sağa sola flaş atmayı öğrenmen lazım kendini kör etmemen için Reynada öyle bir şey de yok.phoenix
phoenix çok kolay bi karakterPhoenix sağa sola flaş atmayı öğrenmen lazım kendini kör etmemen için Reynada öyle bir şey de yok.