L Lyra 80+ Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Lyra 16 Ekim 2022 #1 Valoranta giriş yaptıktan sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor ne yaptıysam çözemedim yardımcı olurmusunuz
Valoranta giriş yaptıktan sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor ne yaptıysam çözemedim yardımcı olurmusunuz
Caitlami 80+ Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 343 Dahası Reaksiyon skoru 50 İsim Muhammed İlhami TOPÇU 16 Ekim 2022 #2 Lyra yazmış: Alıntıyı görüntüle Valoranta giriş yaptıktan sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor ne yaptıysam çözemedim yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... res at
Lyra yazmış: Alıntıyı görüntüle Valoranta giriş yaptıktan sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor ne yaptıysam çözemedim yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... res at
V VioletK11 80+ Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Barkın Kaşoğlu 16 Ekim 2022 #3 Lyra yazmış: Alıntıyı görüntüle Valoranta giriş yaptıktan sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor ne yaptıysam çözemedim yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... yeniden başlatınca düzelir riot istemcisinden kaynaklı
Lyra yazmış: Alıntıyı görüntüle Valoranta giriş yaptıktan sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor ne yaptıysam çözemedim yardımcı olurmusunuz Devamı için tıklayın... yeniden başlatınca düzelir riot istemcisinden kaynaklı