Hesabının güvenliğinden sen sorumlusun muhtemelen açmazlar ama şansını dene.arkadaşım dediğim şahıs şifremi alıp hesaba girip sövüp banlatmış 1 yıl bunu açtırmanın bir yolu var mı?
haklısınız hocam diğer oyuncular çekmiş çilesiniHaksız ban değil. Vermeseydin. Hesap sahibi sensin.
Riot çalışıyor.En azından riot'un küfür eden hesaplara neler yaptıgını görüyoruz.
Bu yaşanan bir durum,açıldığını görmedim ama arkadaş hesabım çalındı diyerek halledebileceğini söylemiş belki öyle olur.arkadaşım dediğim şahıs şifremi alıp hesaba girip sövüp banlatmış 1 yıl bunu açtırmanın bir yolu var mı?
Bende benzeri oldu 30 gün ban yedirtti arkadaş bir baktım hesaba şaşırdım tabi sonra riota yazdım benim bilgim dışında ban yedim vs diye açıkladım sonra kaldırıldı ban benim ki normal rekabetçi baniydi senin ki perma ban yiyecek seviyeye gelmiş sende az küfür etmemissin anlaşılan pek sanmıyorum açılacağını hesabın geçmişi kabarık anlaşılanarkadaşım dediğim şahıs şifremi alıp hesaba girip sövüp banlatmış 1 yıl bunu açtırmanın bir yolu var mı?