Neler Yeni

VALORANT SECURE BOOT SORUNU

Can Semiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can Semiz
valorant secure boot hatası alıyorum açmak için biosa girdim açık olmasına rağmen valoranta girmiyodu disabled yapıp tekrar enabled a alim dedim diabled dan enabled a alırken şöyle bir yazı çıkıyo (secure boot can be enabled when system in user mode repeat operation after enrolling platform key) böyle bir yazı çıkıyo sonra enabled a alınıyo ama oyuna girmiyo ne yapmam lazım

TİTAN.

80+ Platinum
valorant secure boot hatası alıyorum açmak için biosa girdim açık olmasına rağmen valoranta girmiyodu disabled yapıp tekrar enabled a alim dedim diabled dan enabled a alırken şöyle bir yazı çıkıyo (secure boot can be enabled when system in user mode repeat operation after enrolling platform key) böyle bir yazı çıkıyo sonra enabled a alınıyo ama oyuna girmiyo ne yapmam lazım
Up up o sorun bendede var
Çok fazla yol denedim ama olmadı

Ferhelm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ferhelm
Instagram
FerhelmEdits
Steam
Ferhelm0
Discord
ferhelm
secure bootu kapatıp f10 a basıp çık ondan sonra dene.

Ferhelm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ferhelm
Instagram
FerhelmEdits
Steam
Ferhelm0
Discord
ferhelm
tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de en son windows 10 a geçicem windows 10 a sıfırlamadan geçebilir miyim
ayarlara girip kurtarma menusüne git orada (olmayabilir) geri dön diye bir seçenek var altında bu sürüm çalışmıyorsan w10 a geri dönün diye. oradan dönebilirsin.

tamam

bende de en son windows 10 a geçicem windows 10 a sıfırlamadan geçebilir miyim

Can Semiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Can Semiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlara girip kurtarma menusüne git orada (olmayabilir) geri dön diye bir seçenek var altında bu sürüm çalışmıyorsan w10 a geri dönün diye. oradan dönebilirsin.

böyle yapınca bilgisayarı sıfırlamaya gerek yok dimi

geri dön var

Top Bottom