Valorant serverları çöküyor : D

plat1 im dün maçımda 2 3 kere gitti ve -21 lp yedim

Csgo dada maç bulana kadar 10 saat geçiyor. Csgo nun tr sunucusu bile yok hep ruslarla oynuyorum trollüyorlar. Valo da en azından böyle aptallıklar yok.

e spor maçlarında bile çöküyor bari o maçları iptal etseler

Bugün cumartesi akşam bi oyun giricez onda da sunucular çöküyor işte benim şansım :)

CS:GO'da hem de e-spor turnuvasında hiçbir zaman server çöktüğünü görmedim Valorant TR rezaleti
pov: csgo'ya tapıyorum ve valoçöp diyorum çünkü küflü arayüz kötü renkler her el gacıgelmiyor. her el rus ve 64 tick serveri seviyorum

Csgo dada maç bulana kadar 10 saat geçiyor. Csgo nun tr sunucusu bile yok hep ruslarla oynuyorum trollüyorlar. Valo da en azından böyle aptallıklar yok.
3 dakikada buluyor çok nadir rus geliyor silver 1 isen tabi rus gelir lol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pov: csgo'ya tapıyorum ve valoçöp diyorum çünkü küflü arayüz kötü renkler her el gacıgelmiyor. her el rus ve 64 tick serveri seviyorum
yüksek rankım rus gelmiyor gacı gelip gelmemsi umrumda değil arayüzü kişiye göre değişir 128tick çok istiyorsan da faceit var

Türkler troll konusunda ruslardan daha kötü bu arada

3 dakikada buluyor çok nadir rus geliyor silver 1 isen tabi rus gelir lol

yüksek rankım rus gelmiyor gacı gelip gelmemsi umrumda değil arayüzü kişiye göre değişir 128tick çok istiyorsan da faceit var

Türkler troll konusunda ruslardan daha kötü bu arada
silver 1 derken? nova 4 tüm keleşe çıkacaktım ekran kartımı sattım Kart aldığımda nova 1'e düşmüştüm

10 saat geçiyor? dün 4 maç attım 4ü de 1dkdan kısa sürede buldu şu sıralar valoranttan hızlı buluyor ayrıca troller valorantta daha fazla 10 yaş altı çocuklar ve hileciler gibi şuan anlık durumda csgo>valorant diyebiliriz

Geri