bozuk oyun demiştimCS:GO'da hem de e-spor turnuvasında hiçbir zaman server çöktüğünü görmedim Valorant TR rezaleti
Csgo dada maç bulana kadar 10 saat geçiyor. Csgo nun tr sunucusu bile yok hep ruslarla oynuyorum trollüyorlar. Valo da en azından böyle aptallıklar yok.
Tr serveri olsa sanki trol olmayacak.Csgo dada maç bulana kadar 10 saat geçiyor. Csgo nun tr sunucusu bile yok hep ruslarla oynuyorum trollüyorlar. Valo da en azından böyle aptallıklar yok.
pov: csgo'ya tapıyorum ve valoçöp diyorum çünkü küflü arayüz kötü renkler her el gacıgelmiyor. her el rus ve 64 tick serveri seviyorumCS:GO'da hem de e-spor turnuvasında hiçbir zaman server çöktüğünü görmedim Valorant TR rezaleti
3 dakikada buluyor çok nadir rus geliyor silver 1 isen tabi rus gelir lolCsgo dada maç bulana kadar 10 saat geçiyor. Csgo nun tr sunucusu bile yok hep ruslarla oynuyorum trollüyorlar. Valo da en azından böyle aptallıklar yok.
yüksek rankım rus gelmiyor gacı gelip gelmemsi umrumda değil arayüzü kişiye göre değişir 128tick çok istiyorsan da faceit varpov: csgo'ya tapıyorum ve valoçöp diyorum çünkü küflü arayüz kötü renkler her el gacıgelmiyor. her el rus ve 64 tick serveri seviyorum
Türkler troll konusunda ruslardan daha kötü bu aradaCsgo dada maç bulana kadar 10 saat geçiyor. Csgo nun tr sunucusu bile yok hep ruslarla oynuyorum trollüyorlar. Valo da en azından böyle aptallıklar yok.
silver 1 derken? nova 4 tüm keleşe çıkacaktım ekran kartımı sattım Kart aldığımda nova 1'e düşmüştüm3 dakikada buluyor çok nadir rus geliyor silver 1 isen tabi rus gelir lol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yüksek rankım rus gelmiyor gacı gelip gelmemsi umrumda değil arayüzü kişiye göre değişir 128tick çok istiyorsan da faceit var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkler troll konusunda ruslardan daha kötü bu arada
10 saat geçiyor? dün 4 maç attım 4ü de 1dkdan kısa sürede buldu şu sıralar valoranttan hızlı buluyor ayrıca troller valorantta daha fazla 10 yaş altı çocuklar ve hileciler gibi şuan anlık durumda csgo>valorant diyebilirizCsgo dada maç bulana kadar 10 saat geçiyor. Csgo nun tr sunucusu bile yok hep ruslarla oynuyorum trollüyorlar. Valo da en azından böyle aptallıklar yok.
dostum ben de çift keleşim nova1'den çıktım iki ya da üç oyunuma rus geldisilver 1 derken? nova 4 tüm keleşe çıkacaktım ekran kartımı sattım Kart aldığımda nova 1'e düşmüştüm