Neler Yeni

Valorant smurf falan var mı

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar valo da Gold 1 den gümüş 3 e düştüm plata kadar boostlayacak smurf falan var mı veya Rank kasacak
Varsa benide alın mal takım arkadaşlarından bıktım ben iyi oynuyom yanıma gelenler ***** olduğu için rank yükselmiyo

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
1 rank düştün diye cidden boostlanmak mı istiyorsun? Ayrıca seni biri plata boostlasa bile geri gümüşe düşeceksin emin ol. Hakkını vererek oynuyorsan zaten plata tek başına bile çıkarsın.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
1 rank düştün diye cidden boostlanmak mı istiyorsun? Ayrıca seni biri plata boostlasa bile geri gümüşe düşeceksin emin ol. Hakkını vererek oynuyorsan zaten plata tek başına bile çıkarsın.
sondaki cümlene katılmıyorum ben takımda iyi adam vuruyorum info veriyorum ama herkes troll yapıyor yeniliyoruz

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hakkını vererek oynuyorsan zaten plata tek başına bile çıkarsın.
Aynen çıkar :D Rakibe smurf gelir , takımına troll gelir ve çıkar değil mi ? Valorantta tek başına Rank atlayamazsın imkanı yok . 2 el kazandın ya sonra garanti ya troll gelir ya da karşıydı smurf gelir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Öyle bir şey yaparsan tekrar düşersin ve takımındakileri de düşürürsün yani öyle bir şey yapma ve 1 rank düştün diye boostlanmak saçma

Komando41.

80+ Silver
valorntı sabahtan akşama kadar oynuyodum ama artık bıktım afk kalanlar troller smurf günde 6 saat oynasam bronza çıkıp afklar yada troller yüzünden yine düşüyodum

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Hiçbir oyunda (düşük rank başlamış olsam dahi) düşük eloda sabit kalmadım. Hep yükselebildim ve hiç takımım olmadı max 2-3 kişi giriyorum. Bahaneler üretmeyin.

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
sondaki cümlene katılmıyorum ben takımda iyi adam vuruyorum info veriyorum ama herkes troll yapıyor yeniliyoruz
Aynen çıkar :D Rakibe smurf gelir , takımına troll gelir ve çıkar değil mi ? Valorantta tek başına Rank atlayamazsın imkanı yok . 2 el kazandın ya sonra garanti ya troll gelir ya da karşıydı smurf gelir .
Öyle bir oyunda e sporcu bile olsan takım arkadaşların sayesinde eksi ranklara bile düşersin. (y)
Gidin o zaman başka serverlarda oyuna girin mesela frankfurt veya paris. Takımıma troller geliyor, afk oyuncular geliyor, toxicler geliyor bunların hepsi bahane herkese geliyor bu tarz oyuncular. Free to play bir oyun bu çok doğal başka insanlar plat, dia, immo, radiant olabiliyor da bir siz mi olamıyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,384
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom