Varsa benide alın mal takım arkadaşlarından bıktım ben iyi oynuyom yanıma gelenler ***** olduğu için rank yükselmiyoArkadaşlar valo da Gold 1 den gümüş 3 e düştüm plata kadar boostlayacak smurf falan var mı veya Rank kasacak
sondaki cümlene katılmıyorum ben takımda iyi adam vuruyorum info veriyorum ama herkes troll yapıyor yeniliyoruz1 rank düştün diye cidden boostlanmak mı istiyorsun? Ayrıca seni biri plata boostlasa bile geri gümüşe düşeceksin emin ol. Hakkını vererek oynuyorsan zaten plata tek başına bile çıkarsın.
Aynı troller karşına da geliyor.sondaki cümlene katılmıyorum ben takımda iyi adam vuruyorum info veriyorum ama herkes troll yapıyor yeniliyoruz
Aynen çıkar Rakibe smurf gelir , takımına troll gelir ve çıkar değil mi ? Valorantta tek başına Rank atlayamazsın imkanı yok . 2 el kazandın ya sonra garanti ya troll gelir ya da karşıydı smurf gelir .Hakkını vererek oynuyorsan zaten plata tek başına bile çıkarsın.
Öyle bir oyunda e sporcu bile olsan takım arkadaşların sayesinde eksi ranklara bile düşersin.1 rank düştün diye cidden boostlanmak mı istiyorsun? Ayrıca seni biri plata boostlasa bile geri gümüşe düşeceksin emin ol. Hakkını vererek oynuyorsan zaten plata tek başına bile çıkarsın.
sondaki cümlene katılmıyorum ben takımda iyi adam vuruyorum info veriyorum ama herkes troll yapıyor yeniliyoruz
Aynen çıkar Rakibe smurf gelir , takımına troll gelir ve çıkar değil mi ? Valorantta tek başına Rank atlayamazsın imkanı yok . 2 el kazandın ya sonra garanti ya troll gelir ya da karşıydı smurf gelir .
Gidin o zaman başka serverlarda oyuna girin mesela frankfurt veya paris. Takımıma troller geliyor, afk oyuncular geliyor, toxicler geliyor bunların hepsi bahane herkese geliyor bu tarz oyuncular. Free to play bir oyun bu çok doğal başka insanlar plat, dia, immo, radiant olabiliyor da bir siz mi olamıyorsunuz.Öyle bir oyunda e sporcu bile olsan takım arkadaşların sayesinde eksi ranklara bile düşersin.