Neler Yeni

Valorant ta yoldaş arıyorum

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
Merhaba Valorant ta yeni değilim ama şunu söyleyeyim ilk çıktığı zamanlardan beri oynuyorum fakat o sıralar kafede oynuyordum birkaç saat fln
yaklaşık 1 ay önce pc topladım 1 aydır düzenli bir şekilde oynuyorum fakat gerek aim olsun gerek karakter kullanmam olsun pek iyi olduğum söylenemez
Valorant ta beraber maçlara girebiliceğim ve bana karakterle ilgili tavsiyeler verip aim ve oyunculuğumu geliştirmeme yardım edicek arkadaş arıyorum

Valorant: Overlordbekir0
Discord: BekirCoskun#0031

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Rankın ne ?

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu
merhaba kral ligim şu an bronz 2 aktif olarak oynamaya yeni başladım fakat bronz elo içersinde her maç en az 30 kill alıp mvp oluyorum sana oyunla ilgili tavsiyeler verebilirim discord : Emir Poyraz#8164 valorant nick: MEDİNELİ RAHİP maç geçmişimi inceleyebilirsin

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
silver 2-3'üm o civarlardaysan yazabilirsin, gireriz

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Merhaba Valorant ta yeni değilim ama şunu söyleyeyim ilk çıktığı zamanlardan beri oynuyorum fakat o sıralar kafede oynuyordum birkaç saat fln
yaklaşık 1 ay önce pc topladım 1 aydır düzenli bir şekilde oynuyorum fakat gerek aim olsun gerek karakter kullanmam olsun pek iyi olduğum söylenemez
Valorant ta beraber maçlara girebiliceğim ve bana karakterle ilgili tavsiyeler verip aim ve oyunculuğumu geliştirmeme yardım edicek arkadaş arıyorum

Valorant: Overlordbekir0
Discord: BekirCoskun#0031
aim geliştirmek pratiğe dayalı bir olay ama aim oyunun küçük bir kısmı tecrübe gerek bir süre takıldıktan sonra çözersin ancak. karakter olarak da seçmen o kadar zor olmamalı kendini sen tanıyorsun sonuçta, ben oyuna başladığımdan beri Omen'dan başka karakter bilmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,230
Üyeler
165,145
Son üye
yakişikliyazilimci