Neler Yeni

Valorant tan nasıl zevk alırım

gryycsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Güray
Bence valorantta ki türk oyuncu popülasyonu, gelmiş geçmiş tüm oyunlardaki top toxic kitle. Özellikle 18 yaşından küçük kardeşlerimizin yayıncı ve e sporcu arkadaşları görüp kendilerini onlar gibi görmesi, genel olarak türk oyuncuların çoğunluğunun oyunu çok iyi biliyo sanması ve sadece düellocu oynamak istemesi aşırı kötü bir durum. Ben sadece yabancı serverlarda geliyorum ve çoğu zaman girdiğim duo arkadaşım var. En azından beraber eğlenebildiğin ve konuştuğun biri oluyor.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
valorantı 1. bölüm 3. kısımdan beri oynuyorum ve kafayı yiyorum o günden beri çok tilt oluyorum sinir hastası oldum psikolojim bozuldu neredeyse oyundan zevk alamaya çalışıyorum ama takımıma troller boostedlar instalock atıp bi iş yapmayanlar gelince gene çöküyorum sizde bu durmalraı yaşıyorsanız neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz ne böyle şeyler genel hayatımada yansıyar kafaya çok takıyorum mesela 1 maç kaybediyorum hırs yapıyorum bu sefer alcam diye sonra gene kaybediyorum 1 maç kaybedince toxiclik başlıyor zaten mental damage yiyorum tavsiyeleriniz varmı ?
Rank kasmaya çalışma uzat ayağını rahat rahat keyfine oyna öyle :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdülaziz
rankım plat 1 gold 3 arası gidip geliyor gerçekten ağır tilt oluyorum ki olmayan yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,231
Üyeler
165,785
Son üye
despiertoselo
Top Bottom