Neler Yeni

Valorant Val152 hatası kaç ay sürer?

ALExsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
tarık türk
Merhaba ben valorantan ban yedim yeme sebebimde snaptab programını internetten indirdiğim için sanırım bi rar dosyası kurdum ve dosyayı valorant hile diye algıladı nedense duvar arkası görme diye ban attı hesabım kapandı istesem spoofer atarım ama League Of Legens hesabım çok önemli o yüzden açmıyorum bu ban kaç ay sürücek anakart banı yani bir süresi var mı?
1739491676425.png

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,569
İsim
Dontaçhi kâfi.
Snaptap için bildiğim kadarıyla manyetik switchli klavyelerin driverlarındaki ayarlardan ayarlayabiliyorsunuz. Gerçekten Snaptap için bir şey indirdiğinize emin misiniz?

FX'li bir sistemim vardı, Valorant gibi oyunlarda sorun yaşadığımdan Ryzen sisteme geçmiştim ama elimdeki bütçe 2. Ele yetiyordu. 2. Elden aldığım anakart HWID banlı çıkmıştı ve bende yeni sistemin vermiş olduğu ufak bir dalgınlıkla ilk girişi ana hesabımla yapmıştım. Alırken adama sorduğumda valorant oynamıyorum banı yok demişti ancak banı yedikten sonra sorduğumda kardeşim oynuyor belki o hile indirip banlatmıştır diye çamura yatmıştı. İşin kısası hesabım gitmişti açtığım ticketta Anakart banının 3 ay sonra geçtiğini ama hesabımın sonsuza kadar banlı kalacağını yazmışlardı. Yediğiniz ban HWID bansa 3-5 aya açılıyor ve oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz ancak hesap banları maalesef asla açılmıyor.

ALExsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
tarık türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Snaptap için bildiğim kadarıyla manyetik switchli klavyelerin driverlarındaki ayarlardan ayarlayabiliyorsunuz. Gerçekten Snaptap için bir şey indirdiğinize emin misiniz?

FX'li bir sistemim vardı, Valorant gibi oyunlarda sorun yaşadığımdan Ryzen sisteme geçmiştim ama elimdeki bütçe 2. Ele yetiyordu. 2. Elden aldığım anakart HWID banlı çıkmıştı ve bende yeni sistemin vermiş olduğu ufak bir dalgınlıkla ilk girişi ana hesabımla yapmıştım. Alırken adama sorduğumda valorant oynamıyorum banı yok demişti ancak banı yedikten sonra sorduğumda kardeşim oynuyor belki o hile indirip banlatmıştır diye çamura yatmıştı. İşin kısası hesabım gitmişti açtığım ticketta Anakart banının 3 ay sonra geçtiğini ama hesabımın sonsuza kadar banlı kalacağını yazmışlardı. Yediğiniz ban HWID bansa 3-5 aya açılıyor ve oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz ancak hesap banları maalesef asla açılmıyor.
ya evet snaptap için program indirdim hile olarak gördü de ticket attım cevap yoktu buraya yazim dedim yani benim anladığım hesabım HWID banlıysa 3-6 ay arası anakart banım açılır ama main hesaptaki valorant hesabı gider yani yeni mainden lol yeni hesaptanda valo oyniyabilcem açılınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,760
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom