Yaptım onları.W11 kullanıyorsanız, tpm ve güvenli önyüklemeyi biostan etkinlestirin
Onu da yaptım olmadı.Hizmetlerden vgc yi bulun. Otomatik baslat secenegini secin ve baslat diyip tamam diyin. Birde boyle deneyin
Bende secure boost açtıktan sonra düzelmişti. Doğru açtığınızdan emin misiniz secure bootu ?Yaptım onları.
Evet rx6600xt aldım 1030 vardı daha önce birde bilgisayarın kendi güncellemelerini yaptım.Sorun tam olarak ekran karti degistirince mi ortaya cikti ?
Bu şekilde gözüküyor security kısmı başka yapmam gereken bir şey varmı.Tpm ve secure boot etkinligini tekrar kontrol edin eger acik durumda iseler ddu kullanarak gpu driver silip yeniden yuklemeyi deneyin. Bu sorunun kaynagi tpm ve secure boot gibi duruyor fakat denemekten sorun olmaz
Anakart marka modeline gore tpm ve secure boot nasil acilir ona bakin o sekilde ayarlayinBu şekilde gözüküyor security kısmı başka yapmam gereken bir şey varmı.
Hallettim eyvallah.Anakart marka modeline gore tpm ve secure boot nasil acilir ona bakin o sekilde ayarlayin