Valorant vandal skin öneri

Madyum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
346
Işık muhafızı ve asıl arasında düşünüyorum. Battle pas dışında ilk vandal skinim olacak.

asil alıcaksan spray zor yaparsın asilde direk kafaya tek atman lazım - ışık muhafızı alınır derim.

ışık muhafızı kötü bence

rx vandal

Işık muhafızı ve asıl arasında düşünüyorum. Battle pas dışında ilk vandal skinim olacak.
Asil Vandal Alıcaksan Rütben Yüksek Olmalı Bence Çünkü Bende Bi Hevesle Almıştım Eskiden Bronzdaken Falan İlk Baya İyi İdi Ama Sonra Beni Sıktı Sonra Yağmacı Aldım Rankım Yükseldikçe Yağmacıdan Sıkıldım Şuan Asil Oynuyorum Ve Çok İyi Ama Bende Şuan Işık Muhafızını Bekliyorum En İyi Skin Işık Muhafızı Bence Çok İyi Ama Bi Markete Gelmedi...
(çok kafa karıştırıcı yazmış olabilirm ama rankın yüksek ise Asil iyi baya.)

ikisinin arasında asilin hissiyatı daha iyi
onların dışında iyon yada rgx alabilirsin

gaia al tarihin görüp görebileceği en iyi skin

Isik muhafizi bi süre sonra sıkıyor ben gaia bekliyorum (yağmacı/yitik/isikmuhafizi/ejder) sahibiyim

İyon Vandal geldiği gün aldım, Yağmacı Vandal'a geçiş yapıyorum arada, tavsiye ederim.

Yağmacı, Ejder, Işık Muhafızı, Gaia, Yitik Vandal var bende aralarında en saranlar sırayla; Yağmacı, Gaia, Işık, Yitik, Ejder diye gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,553
Üyeler
187,207
Son üye
Zackiycik
Geri