Yıllardır Valorant oynuyorum. Pek çok crosshair denedim. Tüm tecrübelerime dayanarak konuşmam gerekirse en iyi cross nokta crosstur. Yüksek elolarda çoğu oyuncunun tercih ettiğidir. Özellikle tek vuruş, headshot için vazgeçilmezdir. Kendinizi bu crossa alıştırırsanız iyi bir oyuncu olursunuz.Valorant ve csgo sizce en iyi cross hangisi önerilieriniz bekliyorum yani belki hepsi aynı ama vurdurma piskolojiside var o yüzden
EYV KRAL ŞUAN NOKTA KULLANIYORUM AMA BENIMKİ KARE GALİBA TAM ANLAYAMADIM AMA KARE HERALDE ONU YUVARLAK YAPABİLİYORMUYUZ SENINKİNİ ATARMISN RİCA ETSEMYıllardır Valorant oynuyorum. Pek çok crosshair denedim. Tüm tecrübelerime dayanarak konuşmam gerekirse en iyi cross nokta crosstur. Yüksek elolarda çoğu oyuncunun tercih ettiğidir. Özellikle tek vuruş, headshot için vazgeçilmezdir. Kendinizi bu crossa alıştırırsanız iyi bir oyuncu olursunuz.
Hocam nokta kare olmuyor mu zaten?EYV KRAL ŞUAN NOKTA KULLANIYORUM AMA BENIMKİ KARE GALİBA TAM ANLAYAMADIM AMA KARE HERALDE ONU YUVARLAK YAPABİLİYORMUYUZ SENINKİNİ ATARMISN RİCA ETSEM
Şu an işteyim çalışıyorum. Yarın eve geçtiğimde atarım. Nokta piksel olarak kare oluyo aslında ama yuvarlak görünüyor yani. Vcrdb sitesinde bak düz yuvarlak nokta crossları deneEYV KRAL ŞUAN NOKTA KULLANIYORUM AMA BENIMKİ KARE GALİBA TAM ANLAYAMADIM AMA KARE HERALDE ONU YUVARLAK YAPABİLİYORMUYUZ SENINKİNİ ATARMISN RİCA ETSEM
0;p;0;s;1;P;o;1;d;1;f;0;0l;2;0o;0;0a;1;0f;0;1b;0;A;o;1;d;1;m;1;0b;0;1b;0;S;s;0.97;o;1EYV KRAL ŞUAN NOKTA KULLANIYORUM AMA BENIMKİ KARE GALİBA TAM ANLAYAMADIM AMA KARE HERALDE ONU YUVARLAK YAPABİLİYORMUYUZ SENINKİNİ ATARMISN RİCA ETSEM