Valorant'ın ''Düşük Sistem'' PC'lerde oynanacağı söyleniyordu ancak ben CS:GO'da 30FPS civarı alırken Valorant'ta 10FPS falan anca alıyorum.Ulan aynı bilgisayarda rdr2 yi orta yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum. Valorant'ta drop yiyorum. Özellikle son günlerde iyice kötüleşmeye başladı.
Ulan aynı bilgisayarda rdr2 yi orta yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum. Valorant'ta drop yiyorum. Özellikle son günlerde iyice kötüleşmeye başladı.
En iyi cevap (!).işlemcine oc yapılıyosa oc yapıp düzeltebilirsin
Skin yapmak yerine oyuna odaklanmalılar. Aksi taktirde bu oyun benim gözümde hep küçük bir "Ubisoft" oyunu olucak.Ulan aynı bilgisayarda rdr2 yi orta yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum. Valorant'ta drop yiyorum. Özellikle son günlerde iyice kötüleşmeye başladı.
Oyunu batırdılar gerçektenUlan aynı bilgisayarda rdr2 yi orta yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorum. Valorant'ta drop yiyorum. Özellikle son günlerde iyice kötüleşmeye başladı.
Keşke riot ubisoft kadar olabilse, piyasada r6'ya rakip olabilecek oyun yok.Skin yapmak yerine oyuna odaklanmalılar. Aksi taktirde bu oyun benim gözümde hep küçük bir "Ubisoft" oyunu olucak.
Benim "Ubisoft"a benzetme sebebim oyun içi mikro ödemelerin sayısını önde tutmaları. Onun dışında evet "Ubisoft"un çok güzel oyunları var.Keşke riot ubisoft kadar olabilse, piyasada r6'ya rakip olabilecek oyun yok.
Eğer satın alım menüsüne girmezsen karşına hiç ödeme yeri çıkmıyor. Merak ettim sen kaç tane ubisoft oyunu oynadın? Ben neredeyse hepsini oynadım.Benim "Ubisoft"a benzetme sebebim oyun içi mikro ödemelerin sayısını önde tutmaları. Onun dışında evet "Ubisoft"un çok güzel oyunları var.
"R6". Lakin hep oyun içi ödemeleri ile meşhur değil mi? Ben başka bir firmayla mı karıştırıyorum ?Eğer satın alım menüsüne girmezsen karşına hiç ödeme yeri çıkmıyor. Merak ettim sen kaç tane ubisoft oyunu oynadın? Ben neredeyse hepsini oynadım.
Kostüm istersen al istersen alma tamamen görünüş. Oyun içindeki satın alımlar rekabet ortamını bozmuyor. Ayrıca önüne durduk yere satın alım menüleride gelmiyor eğer sen bir şey almak istiyorsan mağazaya giriyorsun."R6". Lakin hep oyun içi ödemeleri ile meşhur değil mi? Ben başka bir firmayla mı karıştırıyorum ?