Neler Yeni

RX480 8GB değerler normal mi?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Rdr2 yüklenmesiyle alakalı. Yüklemeyi durdur test et
Epic'in yükleme motoru sıkıntılı, zaten az bir şey kaldı. Sonra denerim o halde hocam, RDR2 yüklenmesiyle alakalı olduğuna emin misin?

hayriye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Hayriye
Hdd kaynaklı ve bellek bir tık düşük
Bende ssd var dandik bir ssd onda bile farklı işlem olursa bilgisayar kafayı yiyor

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

hayriye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Hayriye
Daha sonra RAM ilavesi yapacağım ancak şuan sorunun arkada RDR2 yüklenmesiyle herhangi bir alakası var mı?
Oyunu pencereliye alıp bak. Görev yöneticisinden diske %100 kullanıyorsa onla alakalı, oyunu pencerileye almadan normalde bile sadece yüklemede %30-40 kullanıyorsa onla alakalı

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Arda doğan
Evet, yukarıda yazdım

Denedim ULTRA yaptım yine aynı.
Oyun hdd'e kuruluysa normal hdd doku formatlarını yükleyemiyor geç yükleyebiliyor olabilir buda kartı bi rahatlatıyor sonra bi anda yüke sokuyor demek

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Oyunu pencereliye alıp bak. Görev yöneticisinden diske %100 kullanıyorsa onla alakalı, oyunu pencerileye almadan normalde bile sadece yüklemede %30-40 kullanıyorsa onla alakalı
Evet oyun kapalı ancak yükleme devam ediyor disk %100 kullanılıyor hala.
Oyun hdd'e kuruluysa normal hdd doku formatlarını yükleyemiyor geç yükleyebiliyor olabilir buda kartı bi rahatlatıyor sonra bi anda yüke sokuyor demek
Tamamdır hocam sağolun sanırım oyun yükleniyor diye ekran kartı kullanımında sorun olmuş, FPS drop vs. yemişim.

hayriye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Hayriye

Tamamdır hocam sağolun sanırım oyun yükleniyor diye ekran kartı kullanımında sorun olmuş, FPS drop vs. yemişim.
O zaman tamam normal sistem aynı diske kuruluysa normal tarayıcı bile açarken sistem can çekişir

YazılımKafa

80+ Silver
Epic'in yükleme motoru sıkıntılı, zaten az bir şey kaldı. Sonra denerim o halde hocam, RDR2 yüklenmesiyle alakalı olduğuna emin misin?
Hdd zaten zor yetiyor birde oyun yüklüyorsun. Oyun yüklenirken harddiski max kapasite kullanıyor. Sana bir şey kalmıyor.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Arda doğan

Hdd yavaş oyun yüklerken dediğim gibi dokuları yükleyemediğinden dolayı böyle drop yemiş

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
İşlemcin nedir ?
İmzamda yazıyor, R5 3500X
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hdd zaten zor yetiyor birde oyun yüklüyorsun. Oyun yüklenirken harddiski max kapasite kullanıyor. Sana bir şey kalmıyor.
FPS etkiler mi ki?

Hdd yavaş oyun yüklerken dediğim gibi dokuları yükleyemediğinden dolayı böyle drop yemiş
anladım hocam sağolun

YazılımKafa

80+ Silver
İmzamda yazıyor, R5 3500X

FPS etkiler mi ki?

anladım hocam sağolun
Fps etkilemek değilde hdd yeterli gelmediği oyun donar takılır

Top Bottom