Neler Yeni

VALORANT VS CS GO

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Yakında çıkacak CSGO Source 2 motoru ile birçok oyuncu Valorant'ı bırakıp CSGO'ya geçecek diye düşünüyorum.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Eğer seçkin hesapsan ve güvenilirlik puanın fazla zaten hack gelme oranı baya düşer.Zaten CS'de uygun rakipler oynadığın saatle de alakalı.
Kanka yeşil faktörde ve yüksek ranklarda şu dediğin zerre geçerli olmuyor. Bu söylediğin maksimum mg'ye kadar bir nebze. Ondan sonrası full legit oynuyor zaten. Gabe'in umrunda bile değil gerçi.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

BMW_M4

80+ Bronze
Counter Strike: Global Offensive

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz Çelik
cs bir klasiktir vs vs evet ama oyunun bize sunduklarına baktığımızda cs'de kalmak için en ufak bir sebep görmüyorum. matchmaking'deki sunucular 64 tick, Türkiye sunucusu da bulunmuyor. bir fps oyununu 80+ms üzerinde oynamak isterseniz bilemem. 3. parti uygulamalar (faceit, esea vb.) ile türkiye sunucusu ve 128 tick sunucular kullanılabiliyor ancak üyelik vs. ücretli oluyor.
öte yandan valorant'a baktığımızda matchmaking'indeki sunucular 128 tick ve bir türkiye sunucusu bulunuyor. benim internetim de altyapı sonucu düşük bir hıza sahip ona rağmen valorantta maksimum 30 ms alıyorum. ayrıca oyunun yeni olmasıyla gelişmek çok daha kolay, oyunda iyi yerlere gelinebilir.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Hayır bide burdaki insanlar cs-go hiç bir oyun tarafından geçilmemiş falan zannediyor. PUBG, fortnite, owerwatch bunlar bi ara zaten cs-go yu geçimişdi. Csgo Dota'dan bile az oynanıyordu bu zaman diliminde.
CS:GO bir FPS oyunu. Senin bahsettiğin oyunlar ise FPS türünde değil. Ayrıca yeni çıktığında her oyun ilgi çeker ve bir süre başka oyunları geçer ama bir zaman sonra o, ilk çıktığında geçtiği oyunun gerisinde kalır. Ama CS:GO öyle değil. 20 senedir yeri geldi geçildi ama hala FPS türünde 1. sırada.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
bir fps oyununu 80+ms üzerinde oynamak isterseniz bilemem
Bu kısımda sana katılmıyorum. İstanbuldaki evimde 50-55 ping ile oynuyorum. Hatta serverdan servera 40'a düştüğü bile oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz Çelik
Bu kısımda sana katılmıyorum. İstanbuldaki evimde 50-55 ping ile oynuyorum. Hatta serverdan servera 40'a düştüğü bile oluyor.
dostum ben de istanbul'da yaşıyorum ve türkiye'de cs:go oynamayı seven insanların çoğunluğu gibi internetim çok iyi değil. 60 ms altına düştüğünde genelde evde hiç bir cihaz internete bağlı olmuyor. bu da zor bi olasılık, evde sadece bir kişi yaşamıyor ya.
ayrıca eklemek istediğim bir şey daha var vac sistemi kadar yetersiz bir ac sistemi görmedim. riot'u da lol'den bildiğimiz üzere hile politikasında çok nettir. valorant'ın ac'si şu anda gelişmekte olmasına rağmen iyi bir seviyede ve gün geçtikçe çok daha iyi olacak. diğer tarafta cs'de ise ac konusunda neredeyse hiç bir gelişme yok. hiç olmazsa ip ban atılsın da iyice azalsın.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
dostum ben de istanbul'da yaşıyorum ve türkiye'de cs:go oynamayı seven insanların çoğunluğu gibi internetim çok iyi değil. 60 ms altına düştüğünde genelde evde hiç bir cihaz internete bağlı olmuyor. bu da zor bi olasılık, evde sadece bir kişi yaşamıyor ya.
ayrıca eklemek istediğim bir şey daha var vac sistemi kadar yetersiz bir ac sistemi görmedim. riot'u da lol'den bildiğimiz üzere hile politikasında çok nettir. valorant'ın ac'si şu anda gelişmekte olmasına rağmen iyi bir seviyede ve gün geçtikçe çok daha iyi olacak. diğer tarafta cs'de ise ac konusunda neredeyse hiç bir gelişme yok. hiç olmazsa ip ban atılsın da iyice azalsın.
Anti-hile konusunda önde orasına bir şey demiyorum ama ben ayda 76 lira ödediğim internete 4-5 kişi bağlı iken 50 ping alabiliyorsam, o oyunun sunucularına laf edemem. 60-65 ping üstü alanların ya altyapısı kötüdür, yada interneti kötüdür. Direkt oyuna bok atmaya gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Deniz Çelik
Anti-hile konusunda önde orasına bir şey demiyorum ama ben ayda 76 lira ödediğim internete 4-5 kişi bağlı iken 50 ping alabiliyorsam, o oyunun sunucularına laf edemem. 60-65 ping üstü alanların ya altyapısı kötüdür, yada interneti kötüdür. Direkt oyuna bok atmaya gerek yok.
dostum oyuna bok atmıyorum ama anlaman gereken bir şey var, oyundaki türk, rus oyuncu sayısı bu kadar fazla olmasına rağmen türk ve rus sunucuları yok. resmen oyunculara gereken değer verilmiyor. ayrıca ekstra söyledim internet altyapım buradaki çoğu insan gibi çok çok iyi değil diye. oyunu savunmaya çalışırken objektifliği bozmamalısın. ben de yakın zamana kadar cs oynuyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,040
Üyeler
161,192
Son üye
Haşmetli kangal
Top Bottom