Neler Yeni

Valorant Yeni Ajan: Killjoy ve 2. Sezon

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,604
İsim
Mertcan Uysal
Evet, Valorantın 1.Kısım yani "KIVILCIM" Sezonunun bitmesine bugünden itibaren 7 gün kaldı eğer 54.25tl değerinde(E-Pin) 1250 valopoint alıp bu sezon savaş biletini alırsanız kalan 250 Valopoint ile üstüne 300(13.50TL)+600(27.10TL) valopoint ekleyerek(40TL) diğer savaş biletinede 15TL daha ucuza sahip olabiliyorsunuz ve ayrıca 2 Ağustosda gelicek yeni sezon yeni harita ve yeni karakterin sadece karakter yani ajanın oynanış görüntüleri yayınlandı buyrun;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Raze mainimdi bundan sonra Killjoy olucak sanırım

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
ben açamıyorum nasıl bir karakter anlatırmısınız azcık bu arada mainim cypher sonra jett tir şuanlık değişmem

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
İlginç bir karakter.

Yenilik her zaman iyidir. Savaş bileti kısmını anlamadım.

Bu oyun'da mı para istemeye başladı ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
İlginç bir karakter.

Yenilik her zaman iyidir. Savaş bileti kısmını anlamadım.

Bu oyun'da mı para istemeye başladı ?

savaş biletinde ücretsiz ödüller var sadece skin vs istersen alıyorsun PUBG yada fortnıte daki gibi

Petrichor

80+ Silver
Evet, Valorantın 1.Kısım yani "KIVILCIM" Sezonunun bitmesine bugünden itibaren 7 gün kaldı eğer 54.25tl değerinde(E-Pin) 1250 valopoint alıp bu sezon savaş biletini alırsanız kalan 250 Valopoint ile üstüne 300(13.50TL)+600(27.10TL) valopoint ekleyerek(40TL) diğer savaş biletinede 15TL daha ucuza sahip olabiliyorsunuz ve ayrıca 2 Ağustosda gelicek yeni sezon yeni harita ve yeni karakterin sadece karakter yani ajanın oynanış görüntüleri yayınlandı buyrun;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Raze mainimdi bundan sonra Killjoy olucak sanırım
yeni map lazım ya

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
ben açamıyorum nasıl bir karakter anlatırmısınız azcık bu arada mainim cypher sonra jett tir şuanlık değişmem
Evet Cypher adamdır. Hocam karakterin kontratını açıp xp kasmanız gerek. Reyna Cypher Raze ve Breach açtım oynadığım Raze ve Cypher. Şimdi Viper ı açıcıcam sonra beğenirsem KillJoy. Dediğim gibi kontrat açıp xp kasmanız gerek isterseniz gösterebilirim

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Evet Cypher adamdır. Hocam karakterin kontratını açıp xp kasmanız gerek. Reyna Cypher Raze ve Breach açtım oynadığım Raze ve Cypher. Şimdi Viper ı açıcıcam sonra beğenirsem KillJoy. Dediğim gibi kontrat açıp xp kasmanız gerek isterseniz gösterebilirim

karakteri değil video yu valorantla ilgili sıkıntım yok şimdi kontrattan frenzy skini kazanmaya çalışıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Çok sinir bozucu olacak gibi. Ama elimizde sadece 4 map varken yılda 2 map vermek saçma ya.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
valoranta yeni başladım oyunun mekaniklerini çözdüm en sevdiğim karakter brimstone oldu bu karakter ile nasıl bir oynanış tarzı yapmam lazım ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
valoranta yeni başladım oyunun mekaniklerini çözdüm en sevdiğim karakter brimstone oldu bu karakter ile nasıl bir oynanış tarzı yapmam lazım ?

karakter bi tık öncü yabi mesela saldıran tarafta b yada a girer iken karşı tarafıon en çok pik attığı noktaları smokelarsın rakip bomba kurarken ulti atıp öldürebilirsin yada e atıp güzel karakter sorun olursa özelden vs yazabilirsin

Top Bottom