EKRHN
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,545
- İsim
- Efe Karahan
Çok saçma bir şey hayatımda oyuna para yatırmak kadar boş bir şey görmedim.Belirlediğim paketler şöyle(Her silah'da skin olucak şekilde):
Alıntıyı görüntüle
Detay:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sonucunda hangi kozmetiklere sahip olurduk:
Classic: -asil classic veya yerçekimsel uranyum nöroateşleyici classic -minnak tabanca -son yolculuk -elektro classic -şakıyançelik classic -kingdom classic
Shorty: -Altın Afet Shorty -Zehirdiş Shorty -Dahi Çocuk Shorty
Frenzy: -Delipop Frenzy -Asil 2.0 Frenzy -Işık Dalgası Frenzy -Ateş Püsküren Frenzy -Keskin Kanat Frenzy -Ragnarok Frenzy
Ghost: -Fatih Ghost -Sualtı Ghost -Sessiz Ghost -Ruh Susturucu Ghost -Kan Davası Ghost -Galaksilerarası Ghost -Vakur Ghost
Sheriff: -Yağmacı Sheriff -Oyun Bitti Sheriff -Gözetici Sheriff -Son Dilek Sheriff -Barışcıl Sheriff -Işık Dalgası Sheriff -Elektro Sheriff
Stringer: -Sualtı Stringer -Elektro Stringer Spectre: -Valorant Go 1.Cilt Spectre -Vakur Spectre
Bucky: -Asil 2.0 Bucky -Işık Dalgası Bucky -Elektro Bucky
Judge: -Delipop Judge -Vakur Judge
Bulldog: -Delipop Bulldog -Sualtı Bulldog
Guardian: -Yağmacı Guardian -Altın Afet Guardian -Sakıyançelik Guardian
Phantom: -Asil 2.0 Phantom -Işık Dalgası Phantom -Vakur Phantom
Vandal: -Yağmacı Vandal -Altın Afet Vandal -Sualtı Vandal
Marshal: -Sakıyançelik Marshal -Altın Afet Marshal
Operatör: -Yağmacı Operatör
Ares: -Anomali Ares
Yakın Dövüş Silahları: -Yağmacı Hançer -Asil 2.0 karambit -Delipop Hançer -Altın Afet Hançer -Şakıyançelik
sadece şuana kadar yatırdığım paranın 200TL daha aşağını daha azını daha altını yatırarak yani 200TL kar ederek işte bukadar skinim oluyodu
üste'de 155VP kalırdı
ömrü hayatım boyunca bütün ihtiyaçlarımı karşılana her silahımda skin olucaktı
ÖZET: Toplam Kozmetikler 62 Adet Oluyordu, Şuan ise Kendi Hesabım'da 100'e Yakın 99+ Skin Var ama Pişmanmıyım Tartışılır ve Kendimle de Tartıştım, Bu anımı sizlerle Paylaşmak istedim. ♥ 195TL kar ediyordum böyle yaparak.