o zaman 4:3 oynayamıyorum herhalde 19:9 oynamam gerekiyorPencereli tam ekranda oynamayı dene yukarıda çubuk gözükürse alt enter kombinasyonuyla tam ekran yap ama ayarlarda tam ekran olmasın
çıkarken masaüstüne dön olarak çıkıyorum böyle kaldıktan sonra alt f4 falan hiç bir şekilde ekran değişmiyor ekran görev yöneticisi falan açılmıyoralt f4 denedınız mı hocam
Ben 4.3 cs oynarken ikinci ekranda sorun yaşıyordum bu yöntemle çözdüm scale değişmiyor ama pencereli tam ekrandayken alt enter ile ekranı büyütünce ayarlardan otomatik olarak pencereliye geçiyoro zaman 4:3 oynayamıyorum herhalde 19:9 oynamam gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çıkarken masaüstüne dön olarak çıkıyorum böyle kaldıktan sonra alt f4 falan hiç bir şekilde ekran değişmiyor ekran görev yöneticisi falan açılmıyor
dediğim gibi tam ekran pencereli denedim şimdi sadece 1 çözünürlükle oynatıyor o zamanBen 4.3 cs oynarken ikinci ekranda sorun yaşıyordum bu yöntemle çözdüm scale değişmiyor ama pencereli tam ekrandayken alt enter ile ekranı büyütünce ayarlardan otomatik olarak pencereliye geçiyor
Görüntü ayarlarından çözünürlük kısmı 1920x1080 mi birde ekran kartı üreticisinin yazılımından özel çözünürlük belirleyip dener misin sadece valorant açıldığında o çözünürlüğe geçecek şekilde yapabildiğin bir ayar vardı yanlış hatırlamıyorsam tabi bu nvidia kanadında amd tarafını bilmiyorum blackbar desem değil oynatırken sorun yok sonuçtadediğim gibi tam ekran pencereli denedim şimdi sadece 1 çözünürlükle oynatıyor o zaman
çok teşekkür ederim artık biraz 16.10 oynıyacam memnun kalmazsam artık senin dediğin gibi nvdia nın özel çözünürlükleriyle uğraşırımGörüntü ayarlarından çözünürlük kısmı 1920x1080 mi birde ekran kartı üreticisinin yazılımından özel çözünürlük belirleyip dener misin sadece valorant açıldığında o çözünürlüğe geçecek şekilde yapabildiğin bir ayar vardı yanlış hatırlamıyorsam tabi bu nvidia kanadında amd tarafını bilmiyorum blackbar desem değil oynatırken sorun yok sonuçta