Dusmax 80+ Silver Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 2,932 Reaksiyon skoru 1,027 21 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valorantı açıyorum siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor oyun açılmamış oluyor. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valorantı açıyorum siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor oyun açılmamış oluyor. Nasıl düzeltebilirim?
VisnaSuyu 80+ Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 314 Reaksiyon skoru 135 21 Ağustos 2022 #2 Dusmax yazmış: Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valorantı açıyorum siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor oyun açılmamış oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Devamı için tıklayın... Ekran kartın hangi marka ve model ? Sürücülerinin güncel olduğundan emin misin ?
Dusmax yazmış: Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi valorantı açıyorum siyah ekran geliyor sonra masaüstüne atıyor oyun açılmamış oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Devamı için tıklayın... Ekran kartın hangi marka ve model ? Sürücülerinin güncel olduğundan emin misin ?
Dusmax 80+ Silver Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 2,932 Reaksiyon skoru 1,027 22 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 VisnaSuyu yazmış: Ekran kartın hangi marka ve model ? Sürücülerinin güncel olduğundan emin misin ? Devamı için tıklayın... Gt 820m
VisnaSuyu yazmış: Ekran kartın hangi marka ve model ? Sürücülerinin güncel olduğundan emin misin ? Devamı için tıklayın... Gt 820m