Neler Yeni

Yardım Valorantın kapladığı alan 45 GB mı?

Kainhorse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kanye east
valo45.png

Denetim masasından bu görüntü, 250 gb ssdm var fakat 40 gb boş gözüküyor ve pc'mde yüklü olan en hard uygulamalar "lol valo ve rocket league" başka yok ve bu 3 nün 200gb tutma imkanı yok!
Denetim masasındaki program kaldır bölümünden bakıyorum fakat bazı uygulamaların yanında kapladıkları alan yazmıyor.
Lütfen yardımcı olun bilgisayara herhangi bir dosya cart curt indirmedim filmdir,videodur vs. neden kaynaklı olabilir ve çözümünü yazar mısınız?
Not: valonun 45 gb olabileceğine inanmıyorum birkaç kez yüklemiş olmak gibi bir ihtimalim var mı? ( internetten baktım valo 9gb gösteriyo).

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Furkan
hocam valorant her güncellemede dosyalar ekleniyor sürekli üst üste biniyor eski dosyalarda olduğundan öyle oluyor diye biliyorum ben şimdi denetim masasından baktım 1,69 gb görünüyor

Can...

80+ Platinum
Alıntıyı görüntüle
Denetim masasından bu görüntü, 250 gb ssdm var fakat 40 gb boş gözüküyor ve pc'mde yüklü olan en hard uygulamalar "lol valo ve rocket league" başka yok ve bu 3 nün 200gb tutma imkanı yok!
Denetim masasındaki program kaldır bölümünden bakıyorum fakat bazı uygulamaların yanında kapladıkları alan yazmıyor.
Lütfen yardımcı olun bilgisayara herhangi bir dosya cart curt indirmedim filmdir,videodur vs. neden kaynaklı olabilir ve çözümünü yazar mısınız?
Not: valonun 45 gb olabileceğine inanmıyorum birkaç kez yüklemiş olmak gibi bir ihtimalim var mı? ( internetten baktım valo 9gb gösteriyo).
20 23gb arası flash da var atıyorum içine başka pc ye yüklüyorum 100mb yüklüyor tamam

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Furkan
sen nerden baktın bilmiyomda program ekle kaldırdan baktım ve 1,69 gb görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

25,6 gb miş hocam dosyasından baktım bendeki
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğim gibi baya uzun zamandır yüklüyse ondan olabilir her güncellemede gelen pachleri yüklüyorsun eski dosyalarda kalınca öyle çoğalıyor. silip yüklersen düzelebilir diye düşünüyorum. veya format at en temizi özel dosya veya ayarların yoksa

Top Bottom