onu kendin düşüneceksinNe gibi bir açıklama yazma lazım,direk hile sebebini sorabilir miyim?
bazem aim olmadığın için ama sanki aim gibi algılıyo olabilir bence hile den dolayı banlanmışsındır kaç kere cs 1.6 da aim açmadığım halde beni aim algılayıp ban yemiştim sunucudan o olayı sende yaşamış olabilirsin valorant daSanmıyorum,hesapta en fazla 5 6 kere oynadım.
Bilet at riota. Büyük ihtimalle chatte küfür etmişsindir yada sözlü olarak küfür etmişsindir. Hile değilsen bunlardan banlanmış olabilirsin.Arkadaşlar valorantta 1 ay ban yedim,ancak nedeinin bilmiyorum.Sizce bunun öğrenmenin yolu var mıdır?
Şöyle bir şey oldu,internette valorant aim geliştirme videoları var idi,birkaç sefer onları izleyerek kendimi az da olsa geliştirdim,mesela ses kasarken adam geldiği zaman anş refleks ile ateş edip çoğunu da hs attığım oluyordu,ondan olabilir mi?bazem aim olmadığın için ama sanki aim gibi algılıyo olabilir bence hile den dolayı banlanmışsındır kaç kere cs 1.6 da aim açmadığım halde beni aim algılayıp ban yemiştim sunucudan o olayı sende yaşamış olabilirsin valorant da
Peki hesabı silme gibi bir şansım var mı?Bilet at riota. Büyük ihtimalle chatte küfür etmişsindir yada sözlü olarak küfür etmişsindir. Hile değilsen bunlardan banlanmış olabilirsin.
onu bilemiyorum.Şöyle bir şey oldu,internette valorant aim geliştirme videoları var idi,birkaç sefer onları izleyerek kendimi az da olsa geliştirdim,mesela ses kasarken adam geldiği zaman anş refleks ile ateş edip çoğunu da hs attığım oluyordu,ondan olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hesabı silme gibi bir şansım var mı?