Neler Yeni

Yardım Valorantta ban yeme sebebimi nasıl öğrenebilirim?

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Arkadaşlar valorantta 1 ay ban yedim,ancak nedeinin bilmiyorum.Sizce bunun öğrenmenin yolu var mıdır?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Ticket atabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
ilker yılmaz
destek atabilirsin

Sanmıyorum,hesapta en fazla 5 6 kere oynadım.
bazem aim olmadığın için ama sanki aim gibi algılıyo olabilir bence hile den dolayı banlanmışsındır kaç kere cs 1.6 da aim açmadığım halde beni aim algılayıp ban yemiştim sunucudan o olayı sende yaşamış olabilirsin valorant da

fatyH

80+ Bronze
Arkadaşlar valorantta 1 ay ban yedim,ancak nedeinin bilmiyorum.Sizce bunun öğrenmenin yolu var mıdır?
Bilet at riota. Büyük ihtimalle chatte küfür etmişsindir yada sözlü olarak küfür etmişsindir. Hile değilsen bunlardan banlanmış olabilirsin.

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
bazem aim olmadığın için ama sanki aim gibi algılıyo olabilir bence hile den dolayı banlanmışsındır kaç kere cs 1.6 da aim açmadığım halde beni aim algılayıp ban yemiştim sunucudan o olayı sende yaşamış olabilirsin valorant da
Şöyle bir şey oldu,internette valorant aim geliştirme videoları var idi,birkaç sefer onları izleyerek kendimi az da olsa geliştirdim,mesela ses kasarken adam geldiği zaman anş refleks ile ateş edip çoğunu da hs attığım oluyordu,ondan olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilet at riota. Büyük ihtimalle chatte küfür etmişsindir yada sözlü olarak küfür etmişsindir. Hile değilsen bunlardan banlanmış olabilirsin.
Peki hesabı silme gibi bir şansım var mı?

fatyH

80+ Bronze
Şöyle bir şey oldu,internette valorant aim geliştirme videoları var idi,birkaç sefer onları izleyerek kendimi az da olsa geliştirdim,mesela ses kasarken adam geldiği zaman anş refleks ile ateş edip çoğunu da hs attığım oluyordu,ondan olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hesabı silme gibi bir şansım var mı?
onu bilemiyorum.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
ana avrat chate saymadıysan bireşy olmaz çünkü chati artık kaydediyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri